Anmeldelser

Hvad siger kunderne om Action World ?
Læs anmeldelserne her

null

HVAD SIGER KUNDERNE OM ACTION WORLD?

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Hos Action World, samler vi på glade kunder. Vi lever af, at give kunderne de gode oplevelser. Det er dét vi arbejder med hver dag, og med dét i tankerne at vores instruktører møder kunderne. Vi hører meget gerne fra vores kunder. Hvad var godt? Hvad var rigtig godt? Hvad kunne gøres anderledes? Vi glæder os til at blive endnu bedre til at give jer de fedeste oplevelser.

FANTASTISK

Action World var dagens helt til min søsters polterabend, hvor de kunne tilbyde lasergame uden varsel, da Lasergame Danmark havde aflyst om morgenen. Action World var virkelige behjælpelige og ydede fantastisk god service!
Jeg fik bekræftelse med det samme, og blev opdateret hele dagen om vores arrangement.
Vores instruktør Lasse var hjælpsom, sjov, dygtig og rigtig behagelig, og vi havde en virkelig sjov time med lasergame.
5 stjerner er slet ikke nok, og vi er Action World evigt taknemmelige for, at de kunne redde vores arrangement ??? Allerbedste anbefalinger herfra – Action World forstår hvad kundeservice er!

UBESKRIVELIGT FEDT

Lionheart Ordenen, som er en loge jeg er medlem af skulle lave en hyggelig drengerøvstur med Laser.  Turen var fantastisk netop pga. den oplevelse vi fik fra Action World. Vi kommer ud til stedet, som i øvrigt var midt ude i ingenting og bliver mødt af en glad og frisk ung fyr som gennemgik alt så vi ikke var i tvivl om hvordan vi skulle bruge produkterne. Han (Den unge fyr fra Action World) sørgede for af dagen var gennemført og på ingen måde triviel eller kedelig.
Jeg kan ikke sige noget dårligt om den behandling vi fik, og vil til enhver tid give min bedste anbefalinger til Action World!

SJOVE OPLEVELSER

Super fede og sjove oplevelser til skarpe priser. Action World har en god kundeservice med kort responstid og holder altid, hvad de lover!

Action World kan klart anbefales til dit næste arrangement, og der er garanti for, at alle får en fed oplevelse og smil på læben. Instruktørerne kommer med super god energi.

DET FEDE UNIVERS

Vildt fedt koncept, og sindssygt god service! Kan klart anbefales til alle der ønsker en oplevelse man sent vil glemme ?

ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Engagerede medarbejdere, der tager sin del af ansvaret for en super god oplevelse for alle, uanset alder og fysik!

BØRNEFØDSELSDAG

Til min søn´s 12års fødselsdag spillede de lasergame i vores lokale park. Det var rigtig godt og drengene havde en fest! Næste år tror jeg vi skal booke bumper fodbold.

SERVICE & OPLEVELSE

Super fede oplevelser og rigtig god service til en fornuftig pris?

FANTASTISK OPLEVELSE

Fantastisk oplevelse.

Vi var cirka 25 til lasergame en lørdag formiddag.
Lasse var super professionel, og god til at instruere. Oplevelse var ekstrem fed, og gav rigtig god teambuilding.

Jeg kan anbefale det her over alt andet til teambuilding for virksomheder. Det er virkelig fedt!

Til de utålmodige mennesker som mig selv, svare de på mails indenfor få minutter ved forespørgsler

5*

DET VAR SÅ FEDT

Jeg havde fornøjelsen af bumperballs og lasergames til et event i Kildemosens Boldklub, hvor Action World stod for løjerne.
Super sjov og engageret medarbejder! Og super sjove aktiviteter.
Vi skulle egentlig ikke stå for det store, det havde han godt styr på.
Han gav sig god tid og gik ikke rundt og kiggede på uret ift. om det lige blev 5 min. mere. Super god oplevelse, hvor alle havde en fest!! Kan varmt anbefales!

FED FIRMAFEST

Hvis du leder efter noget sjovt at gøre, eller noget andet på din fødselsdag eller jubilæum, eller du bare keder dig – Action World er det bedste valg! Action World kan give dig den bedste oplevelse til enhver lejlighed! Alderen betyder ikke noget, fortjener vi alle at have det sjovt! Og Action Wolrd kan give dig det, da de har de bedst kvalificerede instruktører.

Vent ikke og book en tid!

VI SKAL PRØVE IGEN

Til vores årlige familiefest havde jeg booket Action World, til at arrangere Bowcombat og Bumperball for os. Aldersfordelingen og den fysiske form er meget forskellig, men alligevel kunne næsten alle være med og alle havde en fest omkring arrangementet, også dem der kun ville se på – sjældent er der blevet grint så meget til vores familiefester.
Selvom vi holder vores familifest afsidiges, kom Action World ud til os og gennemførte arrangementet, uden at det kostede ekstra. Vi havde fornøjelsen af en sød og energisk instruktør som i den grad løftede arrangementet. Super proffesionelt setup lige fra booking til gennemførelsen på dagen. Kan kun anbefale alle, at prøve både Bowcombat og Bumperballs. Næste år skal vi helt sikkert have fat i Action World igen, måske denne gang med lasergame…

UTROLIGT DYGTIGE

Actionworld er utrolig dygtige. De er professionelle og gør noget ud af at alle har det sjovt!

TAK

Tak for en fed dag! Jeg var ude og spille bowcombat sammen med kollegaerne. Det var SÅ sjovt! Især, en stor ros til Instruktøren Kasper!

TALER STADIG OM DET

Vi bookede lasergame og bumperballs. Det var den vildeste måde at være aktiv på sammen med sine kollegaer. Det var vanvittigt sjovt, og instruktøren var god. Alt i alt en konge oplevelse, som alle i firmaet stadigvæk taler om i dag.

Super billig pris når man tænker over at de kørte så langt for os. Vil du gøre noget ekstra for dine kollegaer, så vil en dag med Action World være det bedste. Jeg anbefaler Action World til alle!

PERFEKT ARRANGEMENT

Vi havde et super arrangement med Boe Combat i Valbyparken. Det hele blev arrangeret nemt og hurtigt. Ingen problemer med at få arrangeret efter vores ønsker om tid og lokation!

FED AFTEN!

Tak for en sjov og spændende aften i Lasergame og Bomberballs’s tegn.
Helt sikkert en oplevelse jeg vil anbefale andre og især til større komsammen.

SUPER ARRANGEMENT 

Vi havde en super arrangement med Action-World. Det hele spillede, de holdte 35 drenge aktive med et smil på læben i 2 timer.

FEDT EVENT

Super fede aktiviteter, glade og imødekommende instruktøre og det bedste kundeservice! 😀
Kan helt klart anbefales!

TØSETUR

Fantastisk dag med tøserne. Vi gav den max gas med lasergame og bowcombat.
Instruktøren var rigtig god og havde fuld energi og indlevelse igennem dagen. Det er absolut ikke sidste gang vi ringer til dem når vi skal ud og lege!

LOGEFEST

Jeg har nu for 3.gang haft Action World ude til en omgang herretur med Logen. Hver gang har det været en succes. Jeg har prøvet Lazer bumperballs og nu også bow combat. Det var vildt sjovt.

Tak for endnu en god dag – vi ses igen næste gang drengene skal ud og give den gas!

SKARP PRIS

Super fede pg sjove oplevelser til skarpe priser. Action World har en god kundeservice og holder altid, hvad de lover!

SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

null

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked