Blå Mandag København

Det bliver så vildt!

Danmarks fedeste Blå Mandag Pakker.
null

den vildeste Blå Mandag i København – indendørs

DANMARKS FEDESTE PAKKELØSNINGER TIL DIN BLÅ MANDAG I KØBENHAVN

Lasergame, bumperballs og SEG-race. Nogle af de 3 mest populære aktiviteter til blå mandag over hele landet. Vælg lige præcis den pakke som passer til jeres klasse.

 

Vi tilbyder landets fedeste blå mandag pakker – indendørs i København. Vores “COOL MONDAY” foregår i Hafnia Hallen, som ligger på Julius Andersens vej 6, 2450 København SV. Nemt at komme til enten med offentlige transportmidler – samt gratis parkering hvis I kommer i biler.

 

COOL MONDAY er Danmarks største setup på blå mandage, med priser som starter fra kr. 150,- pr person (minimum 15 personer)

Vi giver jer de sjoveste, fedeste, mest actionfyldte timer, I kan ønske jer på jeres blå mandag. Det er en dag, som ikke kommer igen, så det gælder om at gøre den til en fantastisk dag, I altid vil huske. Det vil vi rigtig gerne hjælpe jer med.

 

Vi glæder os til at se jer alle sammen give den maks gas til jeres COOL Monday!

 

Kontakt os, og vi hjælper jer med at få det fedeste arrangement. Vi har Danmarks bedste kundeservice alle ugens 7 dage mellem kl. 08.00 – 21.00  – som sidder klar til, at svarer gerne på alle jeres spørgsmål.

Udfyld formular

HVOR?

Hafnia Hallen
Julius Andersens Vej 6
2450 København SV

TRANSPORT

Ny Ellebjerg st. ligger lige overfor hallen

SPISNING

Der er mulighed for at bestille en sandwich og sodavand

SPØRGSMÅL & BOOKING

Udfyld formularen, og vi ringer jer op til en snak omkring den fedeste Blå Mandag

SKAL JEG BESTILLE I GOD TID?

Det er bestemt en god ide. Vi er Danmarks største udbyder af pakkeløsninger til Blå Mandag (og rigtig mange booker lang tid i forvejen)

DEPOSITUM?

Der skal betales et depositum på 1.000 kroner når bestillingen er blevet bekræftet.

INDENDØRS ELLER UDENDØRS?

I København foregår vores blå mandage indendørs. Det er også muligt at vi bringer aktiviteterne ud til hvor I er.  Kontakt os for nærmere info.

TELEFON OG MAIL

Vi tager telefonen alle ugens 7 dage. I er sågar velkommen til at ringe juleaften.
null

LASERGAME PAKKE

EN BLÅ MANDAG KLASSIKER

Lasergame er en vaskeægte “klassiker” over hele landet til Blå Mandag. Det er altid sjovt at “skyde” sine klassekammerater, og alle kan deltage på lige fod. Det er helt ufarligt og gør ikke ondt at spille lasergame.

Pris: 200,- pr person.

Ring mig op

BUMPERBALLS PAKKE

DEN VILDESTE OMGANG FODBOLD

I udstyres med en bumperball som er en oppustelig bold, der fungere som airbag. I kan lave de vildeste tricks og spille fodbold, som I aldrig have troet var muligt. I kan springe på hovedet, flippe rundt, lande på benene og bumpe ind i jeres modstandere – helt uden at komme til skade eller blive smidt ud af dommeren.

Pris: 150,- pr person.

Ring mig op

VIP PAKKE

TO FEDE OPLEVELSER

Prøv Danmarks mest solgte Blå Mandag pakke – nemlig Cool Monday´s VIP Pakke. Her kan du prøve 2 af tidens sjoveste og største trends, nemlig Lasergame og Bumperballs. Hele klassen kan være med, når vi giver den maks gas. Super sjove aktiviteter som I laver samlet som klasse.

Pris: 350,- pr person.

Ring mig op

DELUX PAKKE

TRE FEDE OPLEVELSER

Prøv Danmarks vildeste Blå Mandag pakke – nemlig vores Delux Pakke med 3 fede actionfyldte aktiviteter. Har kan du prøve Lasergame, Bumperballs og SEG-race. Vores instruktører sørger for I er helt klar, og derefter så står den på action de næste 3 timer.

PRIS: 450,- PR PERSON.

Ring mig op
lasergame til blå mandag i københavn
bumperballs til blå mandag i københavn
blå mandag i københavn - de sjoveste aktiviteter

null
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null