Delux Pakken

Til alle dem som ikke kan få nok. Lasergame, bumperballs og Seg-RACE!

Blå Mandag

Tre fede oplevelser

Prøv Danmarks vildeste Blå Mandag pakke – nemlig Cool Monday´s Deluxe Pakke. Her kan du prøve 3 af tidens sjoveste og største trends, nemlig Lasergame, Bumperballs og Seg-RACE.

 

DET FEDESTE LASERGAME

I modsætning til Paintball, gør det ikke ondt at spille lasergame eller laser tag – og det giver heller ingen blå mærker. Laser tag er for alle, hvad enten man er ung eller gammel – alle kan deltage og have det sjovt. Det er helt ufarligt – det eneste man kan risikere – er at miste håneretten I forhold til vennerne.

 

BLÅ MANDAG KLASSIKER

Lasergame er en vaskeægte ”klassiker” over hele landet til Blå Mandag. Det er altid sjovt at ”skyde” sine klassekammerater, og alle kan deltage på lige fod.

 

DEN VILDESTE OMGANG FODBOLD

I udstyres med en bumperball som er en oppustelig bold, der fungerer som en airbag. I kan lave de vildeste tricks og spille fodbold, som I aldrig havde troet var muligt. Vi garanterer masser af smil, grin og god energi. I kan springe på hovedet, flippe rundt, lande på benene og bumpe ind i jeres modstandere – helt uden at komme til skade eller blive smidt ud af dommeren.

 

DET SJOVESTE SEG-RACE

Fart over feltet, teknik og ”skills” er nogle af de ting I kan prøve kræfter med på Seg-RACERS. Rigtigt sjovt og udfordrende – og garanti for masser af god energi.

 

SJOV FOR HELE KLASSEN

Hele klassen kan være med. Action World´s cool instruktører sørger for, at I er klar til at give den maks gas.

 

Super sjov aktivitet som I laver samlet som klasse. Få den fedeste Blå Mandag med Cool Monday.

Spil bumperballs der hjemme
seg-RACE action udendørs
spil bumperballs med klubben
Lasergame til blå mandag
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    Blå Mandag