Fødselsdag

Danmarks sjoveste fødselsdagspakker.

Spil præcis hvor I vil - eller kom og besøg os.

null

HOLD DEN VILDESTE FØDSELSDAG!

VI HAR DANMARKS SJOVESTE FØDSELSDAGSPAKKER

Vi har Danmarks sjoveste fødselsdagspakker, der giver dig en fest du aldrig glemmer. Uanset, om du er lille eller stor, så gælder det om at have det sjovt, når man inviterer andre til sin fødselsdag. Vores helt store hit til fødselsdage er Lasergame, Bumperballs og Seg-RACE. Vi lover jer nogle timer med fuld fart over feltet, og en dag de andre kommer til at snakke om lang tid bagefter.

HOS DIG ELLER HOS OS?

Mere simpelt kan det ikke være. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger! Spørgsmålet er bare, hvad I synes er nemmest og sjovest. Kontakt os, og vi hjælper jer videre til det fedeste arrangement, og svarer på alle jeres spørgsmål. Vi har Danmarks bedste kundeservice alle ugens 7 dage mellem kl. 08.00 – 21.00.

Se mere her
Archery tag til fødselsdag
Bumperballs til fødselsdag
Lasergame til børn
null

ET SIKKERT FØDSELSDAGS HIT

SPIL LASERGAME MED GÆSTERNE

Lasergame er altid en sikker vinder, når du inviterer til fødselsdag. Uanset alder, så er det sjov og aktiv underholdning, med de bedste laserguns og instruktører i landet.

KOM TÆT PÅ GÆSTERNE MED BUMPERBALLS

HOLD DEN SJOVESTE FØDSELSDAG

Bumperballs er en super sjov og underholdende omgang fodbold, hvor intet er som det plejer. Skub til dine gæster, store som små – grin og ha´det mega sjovt – og hold den sjoveste fødselsdagsfest.

FART PÅ FESTEN MED SEG-RACE

COOL FØDSELSDAG PÅ 2 HJUL

Seg-RACE er altid en sjov udfordring, på den gode måde. En sikker vinder til din fødselsdag, hvor alle kan deltage og have det sjovt. Vi kommer over hele landet, og sikrer dig den bedste dag med alle vennerne.

SKYD LERDUER TIL FØDSELSDAGSFESTEN

LERDUESKYDNING MED LASER

Lerdueskydning med laser er perfekt til den ”voksne” fødselsdag, hvor gæsterne skal konkurrere om hvem som er den ”nye sheriff i byen”.  Foregår præcis som rigtig lerdueskydning. Super sjovt og actionfyldt.

Børnefødselsdag: Lasergame
Børnefødselsdag: bumperballs
Børnefødselsdag aktivitet lasergame
Seg-RACE indendørs børn
null

EKSPERTER I FØDSELSDAGSFESTER

EN FØDSELSDAG DE ALDRIG GLEMMER

HVAD ANBEFALER I?

De helt store hit over hele landet er Lasergame, Bumperballs og Seg-RACE. Det er alle 3 super sjove aktiviteter, med masser af action, smil og begejstring.  Lasergame eller Laser Tag er helt ufarligt, og alle kan deltage fra 6 år. Bumperballs er også en fest, og en rigtig sjov aktivitet – uanset om man spiller fodbold i dem, eller man bare ”triller” rundt og leger. Seg-RACE udfordrer de fleste, og man bliver imponeret over, hvor nemme de ren faktisk er at køre på – rigtig sjov aktivitet for alle aldre.

 

HVOR KAN MAN SPILLE?

Det kan man faktisk alle steder. Det kan være i skoven, haven, parken, i virksomheden eller hvor I ønsker det. Så har i en lokation, så kommer vi og giver jer en på opleveren. Hvis I tænker, at I ikke lige har det gode forslag til, hvor i jeres område det kan lade sig gøre – så ringer eller skriver I bare – så hjælper vi jer med forslag og muligheder.

 

HVOR KAN VI SPILLE INDENDØRS?

Vi har et samarbejde med mere end +65 haller over hele landet, hvor vi allerede har sørget for at I kan besøge os. Langt de fleste type arrangementer kan man prøve indendørs – dog vil vi altid anbefale den udendørs version, da det både er en billigere oplevelse og sjovere.

 

LANDSDÆKKENDE

Action World er landsdækkende og er Danmarks største action univers. Så uanset hvor I landet du befinder dig, så kommer vi gerne og besøger dig – eller du kan finde en indendørs lokation i nærheden af dig, og besøge os.

 

INSTRUKTØRER

Hos Action World praler vi tit af vores instruktører. Det gør vi, fordi vi stoler på at de er veluddannede i vores forskellige oplevelser. Det er dem der har styr på sikkerheden når de er ude til et arrangement, og det er dem der sikrer at dagen forløber som den skal. Alle vores instruktører har en ren børneattest.

lasergame piger
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null