Indendørs hos os

Besøg os over hele landet - Vi er landsdækkende.

Du har holdet klar - spil hvor I vil eller besøg os.

null

SPIL INDENDØRS HOS OS

BESØG OS OVER HELE LANDET + 65 LOKATIONER

I kan besøge os over hele landet. Vi har et samarbejde med mere end +65 haller, så uanset hvor I bor, så er der ikke langt til den fede oplevelse. Langt de fleste af vores oplevelser kan prøves indendørs, selvom vi altid anbefaler den udendørs version eller på jeres egen lokation. Giv os et kald, og vi hjælper jer på vej til den indendørs oplevelse i nærheden af jer.

HOS DIG ELLER HOS OS?

Mere simpelt kan det ikke være. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger! Spørgsmålet er bare, hvad I synes er nemmest og sjovest. Kontakts os, og vi hjælper jer videre til det fedeste arrangement, og svarer på alle jeres spørgsmål. Vi har Danmarks bedste kundeservice alle ugens 7 dage mellem kl. 08.00 – 21.00.

Se priser her
sjov polterabend med bumperballs
Seg-RACE indendørs børn
lasergame til firma
Bumperball
null

SPIL LASERGAME INDENDØRS

+65 LOKATIONER OVER HELE LANDET

I kan besøge os over hele landet, hvis I ønsker at spille indendørs. Vi klarer alt det praktiske, nemt og simpelt. Vi er danmarks største udbyder af Lasergame.

SPIL BUMPERBALLS INDENDØRS

+65 LOKATIONER OVER HELE LANDET

I kan besøge os over hele landet, hvis I ønsker at spille indendørs. Vi klarer alt det praktiske, nemt og simpelt. Vi er danmarks største udbyder af Bumperballs.

KØR SEG-RACE INDENDØRS

+65 LOKATIONER OVER HELE LANDET

I kan besøge os over hele landet, hvis I ønsker at spille indendørs. Vi klarer alt det praktiske, nemt og simpelt. Vi er danmarks største udbyder af Seg-RACE.

FIRMAFEST INDENDØRS

+65 LOKATIONER OVER HELE LANDET

Ingen virksomheder er for små eller store. Vi tilpasser det enkelte firma arrangement, og der kan med fordel sammensættes flere aktiviteter. Perfekt til sommerfesten eller julefrokost.

LASERGAME + ZOMBIER.
TØR I?

DEN ULTIMATIVE ZOMBIEHUNT

Nu kan I skyde zombier, og komme på den ”farligste” mission af dem alle. Bliv udfordret på alle kanter – og få en super unik oplevelse. Det bliver ikke meget vildere. Perfekt til virksomheden som absolut vil have en på opleveren.

SPIL BOWCOMBAT INDENDØRS

+65 LOKATIONER OVER HELE LANDET

I kan besøge os over hele landet, hvis I ønsker at spille indendørs. Vi klarer alt det praktiske, nemt og simpelt. Vi er danmarks største udbyder af Bowcombat.

Spil bumperballs indendørs
Spil lasergame indendørs
Bowcombat på eget lager
Seg-RACE indendørs børn
null

VI FINDER DET RETTE STED TIL JER

VÆLG IMELLEM +65 LOKATIONER OVER HELE LANDET

BESØG OS OVER HELE LANDET INDENDØRS

Vi har et samarbejde med mere end +65 haller over hele landet, så hvis I ønsker at være indendørs – så har vi allerede sørget for muligheden. Det nemmeste er, at I giver os et kald – og så finder vi ud, af hvilken af vores indendørs lokationer som er tættest på jer eller i samme by.

 

HVAD KAN VI PRØVE INDENDØRS?

Langt de fleste oplevelser kan prøves indendørs hos os. Lasergame og laser tag, bumberballs, bowcombat, Seg-RACE, lerdueskydning med laser, zombiehunt, goalball og dodgeball.

 

LANDSDÆKKENDE

Action World er landsdækkende og er Danmarks største action univers. Så uanset hvor I landet du befinder dig, så kommer vi gerne og besøger dig – eller du kan finde en indendørs lokation i nærheden af dig, og besøge os.

lasergame piger
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null