Kombi pakke

Kombinér 2 eller flere oplevelser - og spar penge!

Du har holdet klar - spil hvor I vil eller besøg os.

null

DANMARKS FEDESTE KOMBI PAKKER

BOOK 2 ELLER FLERE – OG SPAR PENGE

Action World er Danmarks største og sjoveste action univers. Derfor skal i nødvendigvis ikke nøjes med èn fed oplevelse, men kan med fordel booke 2 eller flere oplevelser samtidig – og spare penge. Kan med fordel bruges til firmafest eller firma arrangement, hvor man er flere deltagere, og kan dermed sørge for at have flere aktiviteter kørende samtidig. Polterabender er også velegnet, hvis man virkelig ønsker den fedeste dag med Danmarks sjoveste oplevelser.

HOS DIG ELLER HOS OS?

Mere simpelt kan det ikke være. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger! Spørgsmålet er bare, hvad I synes er nemmest og sjovest. Kontakt os, og vi hjælper jer videre til det fedeste arrangement, og svarer på alle jeres spørgsmål. Vi har Danmarks bedste kundeservice alle ugens 7 dage mellem kl. 08.00 – 21.00.

Se priser her
Spil bumperballs der hjemme
Lasergame som firmaaktivitet
Book Bowcombat og bumperballs
seg-RACE udendørs sti
null

DANMARKS FEDESTE LASERGAME

VI GIVER DEN MAKS GAS

Spil lasergame hvor som helst. I skoven, i haven, måske omdanne virksomheden til en arena – eller I kan også besøge os over hele landet. Danmarks fedeste lasergame uden sammenligning.

DANMARKS SJOVESTE BUMPERBALLS

FODBOLD SOM DU ALDRIG HAR PRØVET DET FØR

I kan spille bumperballs alle steder, så længe I bare har adgang til en god græsplæne. I kan også besøge os og spille indendørs. Danmarks sjoveste bumperballs med fuld fart over feltet.

DANMARKS VILDESTE BOWCOMBAT

DANMARKS ROBIN HOOD NR. 1

Spil bowcombat hvor som helst. I skoven, i parken, måske omdanne lageret til en slagmark – eller I kan også besøge os. Danmarks vildeste bowcombat – Robin Hood og Hungergames, here we come.

FULD FART OVER FELTET

VI KOMMER GERNE UD TIL DIG

Polterabend, fødselsdag eller firma sjov. Seg-RACE er altid et stort hit – en sjov aktivitet hvor alle kan deltage og have en fed oplevelse. Vi er landsdækkende og kommer ud til dig, eller du kan besøge os.

LERDUESKYDNING MED LASER

PERFEKT TIL FIRMAARRANGEMENTER

Lerdueskydning med laser er et kæmpe hit – uanset om det er til jeres næste firmaarangement eller til en festlig aften i godt selskab. I kan skyde over hele landet, vi kommer nemlig ud til jer.

Bumperballs til afslutningsfest
Spil Bowcombat
Aktivitet til byfest: lasergame
null

HVORFOR NØJES MED EN COOL OPLEVELSE?

MERE SIMPELT KAN DET IKKE VÆRE

HVOR KAN MAN SPILLE?

Det kan man faktisk alle steder. Det kan være i skoven, haven, parken, i virksomheden eller hvor I ønsker det. Så har i en lokation, så kommer vi og giver jer en på opleveren. Hvis I tænker, at I ikke lige har det gode forslag til, hvor i jeres område det kan lade sig gøre – så ringer eller skriver I bare – så hjælper vi jer med forslag og muligheder.

 

HVOR KAN VI SPILLE INDENDØRS?

Vi har et samarbejde med mere end +65 haller over hele landet, hvor vi allerede har sørget for, at I kan besøge os. Langt de fleste typer af arrangementer kan man prøve indendørs – dog vil vi altid anbefale den udendørs version, da det både er en billigere oplevelse og sjovere.

 

HVILKEN TYPE OPLEVELSER KAN MAN KOMBINERE?

Alle faktisk! Så længe man vælger 2 eller flere, så sparer man penge – og på større firmafester eller firma arrangementer og teambuilding events, er der rigtig mange penge at spare – samtidig med alle får den fedeste oplevelse, og vi minimerer ventetiden blandt de deltagende.

 

 

LANDSDÆKKENDE

Action World er landsdækkende, og er Danmarks største action univers. Så uanset hvor I landet du befinder dig, så kommer vi gerne og besøger dig – eller du kan finde en indendørs lokation i nærheden af dig og besøge os.

lasergame piger
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null