Kombi Pakken

KOMBI PAKKE Danmarks absolut sejeste kombi pakke med Archery Tag og bumperballs.

billede seperator
bowcombat og bumperballs til blå mandag

To fede oplevelser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Bumperballs

I udstyres med en bumper ball som er en oppustelig bold, der fungerer som en airbag. I kan lave de vildeste tricks og spille fodbold, som I aldrig havde troet var muligt. Vi garanterer massere af smil, grin og god energi. I kan springe på hovedet, flippe rundt, lande på benene og bumpe ind i jeres modstandere – helt uden at komme til skade eller blive smidt ud af dommeren.

 

Archery Tag

I udstyres med bue og pile, og så er I klar. Vi kommer med alt hvad I har behov for, og garanterer massere af smil, grin og god energi. Archery World er for alle som ønsker at have det sjovt, og prøve en anderledes oplevelse.

Spil archery tag / bowcombat til Blå mandag
Spil bumperballs der hjemme
Hvad skal vi lave til Blå Mandag?
Bumperballs med klubben
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

  Dit navn *

  Din e-mail *

  Dit telefonnummer *

  Din besked

  billede seperator
  Call Now Button