MURDER MYSTERY – I HELE DANMARK

FIND JERES INDRE DETEKTIV FREM – VI KLARER RESTEN
– Bestil dit event i dag på info@action-world.dk eller  91 89 57 30

VELKOMMEN TIL MURDER MYSTERY

DET MOBILE ESCAPE ROOM

Action World er Danmarks største og sjoveste action univers, hvor der er fart over feltet og udfordringer både af fysisk og mental karakter. Murder Mystery udfordrer den mentale del, hvor samarbejde og de undersøgende egenskaber er i højsædet. Vi er Danmarks største ”ud af huset” leverandør, hvilket betyder at I kan løse vores Murder Mystery i hele landet, så længe I har et lokale til rådighed til det. Murder Mystery kræver ikke fra jeres side andet end et rum med borde, der hvor I alligevel holder jeres møde, konference eller lign kommer vi og stiller op. Uanset set hvilken løsning I vælger, så kommer I til at have det både sjovt og udfordrende.

HOS DIG ELLER DÉR HVOR DU ER?
Det er meget simpelt – vi kommer ud til dig, der hvor du er og hvor det er lettest for dig. Mere enkelt kan det ikke være. Det eneste krav er, at vi skal kunne være indendørs i et lokale med bordplads. Kontakts os enten pr. telefon, via e-mail eller anvend vores kontakt formular, du finder her på siden. Vi hjælper gerne med de spørgsmål du måtte sidde med, eller sørger for, at I får det fedeste Murder Mystery arrangement – Vi sørger for, at I får den bedste oplevelse.

null

KAN I FINDE MORDEREN

GRAND HOTEL ROOM 745

Der er blevet begået et mord på GRAND HOTEL. En privatdetektiv på sporet af noget stort, er pludselig fundet død og I er de eneste der kan hjælpe. I får udleveret bevismaterialet i form af detektivens to kufferter. Herfra er det jeres opgave, at løse mysteriet. Har I hvad der skal til?

 

Tiden er startet I har nu 90 minutter til, at finde frem til hvem morderen er, inden sporet bliver koldt…. Tik tak…

PERFEKT TIL TEAMBUILDING

KAN I OPKLARE MORD MYSTERIET?

Vores MURDER MYSTERY er  det perfekte teambuilding arrangement – både til den lille og store virksomhed. Bliv udfordret på alle aspekter og find frem til hvem morderen er, inden det er for sent.

Vi kan tage små grupper fra +4 personer til større grupper på op til 100 personer. Det er muligt at konkurrere i flere hold samtidigt imod de andre.
Priser fra 4.000 ,- ex moms – kontakt os på tlf: 91 89 57 30 for mere info og tilbud.
null

SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null