Action World

Hvem er vi, hvordan startede vi, og meget mere.

null

Hvad er Action World?

KOM TÆTTERE PÅ VORES UNIVERS

HVAD ER ACTION WORLD?

Action World er Danmarks største ”ud af huset” action univers. Hos os skal I bestemt ikke gå ned på de fede oplevelser. Vi er Danmarks førende udbyder af Lasergame, Bumperballs, Archery Tag, Bowcombat og Lerdueskydning med Laser. Derudover har vi også Seg-RACE, det vildeste zombie hunt, cool action teambuilding, Goalball og Dodgeball. Vi har selvfølgelig også Danmarks største Blå Mandag setup som hedder Cool Monday.

 

SÅDAN STARTEDE ACTION WORLD

I slutningen af 2016 så Laser Town dagens lys som allerede efter nogle måneder blev Danmarks største udbyder af Lasergame og Laser Tag. Derefter tog tingene fart. Bumper World blev en realitet – og igen – få måneder efter også var blevet til den største udbyder af Bumperballs i landet. Derfra er der kun blevet fyldt flere fede oplevelses universer i posen, og pr. 1 januar 2018 er alle universer blevet samlet under Action World.

 

EUROPE – HERE WE COME

Vækst-rejsen fortsætter i 2018, hvor Action World går ind i Holland, Tyskland og Norge. Vi ønsker at blive Europa´s største Action Univers, og knokler benhårdt for, at tingene lykkes i dagligdagen og i fremtiden.

HVORFOR VÆLGE ACTION WORLD?

Meget simpelt. Vi gør tingene anderledes – har alle de sjove fede oplevelser – og så har I muligheden for at spille eller have det sjovt præcis hvor I er. Det kan ikke være mere simpelt – samtidig er vores priser skarpe, vi holder hvad vi lover – og er dygtige til det vi laver.  Vi samler nemlig kun på glade og tilfredse kunder.

 

HVEM ER VI?

Vi er drevet at lysten til at gøre en forskel, gøre tingene anderledes, og skabe en virksomhed som har noget på hjerte  – nemlig de fede oplevelser – som alle har adgang til. Vi bruger det bedste personale, kommer med masser af god energi og begejstring – og er bestemt ikke kedelige. Hos os får I den sjoveste oplevelse – nemt og simpelt  – til en rigtig skarp pris.

 

VI ER LANDSDÆKKENDE

Action World har hovedkontor i Esbjerg, men vi er landsdækkende. Det betyder, at vi kommer ud til dig – eller du kan besøge os over hele landet – hos mere end +65 haller vi har et samarbejde med.

 

SÅ LET SOM AT BESTILLE EN PIZZA

Mere simpelt kan det ikke være. Du tager telefonen og ringer til os. Derefter finder vi sammen ud af, om vi kommer ud til jer – eller I besøger os. Uanset hvad så garanterer vi jer en oplevelse, i kommer til at snakke om – lang tid efter.

Hvem er på kontoret?

Lasse Jakobsen

lasse@action-world.dk

Pil Hibiscus Knudsen

pil@action-world.dk

Bente Nybo Kristensen

bente@action-world.dk

Mia Trane

mia@action-world.dk
null