Om Laser-Town

PAKKER
OM LASER-TOWN

OM LASER-TOWN

 

Hos Laser-town.dk har du mange muligheder for at spille lasergame. Vi kommer gerne til jer, og spiller hvor I ønsker det – indendørs eller udendørs. Det kunne være i en skov, i jeres have, måske omdanne jeres lagerhal i virksomheden til en arena, eller I kan spille i en af vores haller rundt om i landet, som vi har samarbejde med.

 

Mulighederne er rigtig mange, og vi kan næsten spille lasergame alle steder. Det er sjovt, spændende og actionfyldt. Uanset om det foregår i et inferno af lys, røg og lyd – eller I spiller udendørs. Vi sørger for, at I kan give den maks gas og virkelig udfordrer hinanden.

 

Vi tilbyder alt lige fra firma og personale arrangementer, til teambuilding, fødselsdage, polterabend, byfester, arrangementer til skoler, efterskoler, institutioner og sportsklubber – og selvfølgelig meget mere.

 

Vi sætter fokus på nogle actionfyldte sjove lasergame timer – hvor hverdag bliver omdannet til spænding, masser af smil og leg – hvad enten det drejer sig om din virksomhed, din private fest eller fordi I bare ønsker at have det sjovt.