Polterabend Esbjerg

Den perfekte polterabend.

- masser af action, sjov og ballade.

null

POLTERABEND I ESBJERG

SÅ BLIVER DET IKKE SJOVERE

Vi har Danmarks fedeste polterabendpakker, der giver jer en dag I aldrig glemmer. Vi giver den maks gas, og sørger for at humør og stemning er høj. De helt store hits over hele landet er Lasergame, Bumperballs, Bowcombat og Seg-RACE. Det er også muligt at kombinere, så man eksempelvis køber 2 oplevelser og sparer penge – se mere under kombipakker.

HOS DIG ELLER HOS OS?

Mere simpelt kan det ikke være. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger! Spørgsmålet er bare hvad I synes er nemmest og sjovest. Kontakt os, og vi hjælper jer videre til det fedeste arrangement, og svarer på alle jeres spørgsmål. Vi har Danmarks bedste kundeservice alle ugens 7 dage mellem kl. 08.00 – 21.00.

Se priser her
Bumperballs i den lokale park
polterabend ideer kvinder Lasergame
Polterabend bumperballs
Polterabend lasergame
null

“NAK” BRUDEN, GOMMEN OG ALLE DE ANDRE

ET SIKKERT POLTERABEND HIT

Lasergame når det er aller sjovest. Et kæmpehit til polterabender over hele landet. Det bedste lasergame udstyr, de bedste instruktører –  og så er scenen sat for jeres ”battle” om håneretten.

VEN ELLER FJENDE? SÅ ER KAMPEN IGANG

SIKKER VINDER TIL POLTERARBEND

Bumperballs ”makes you fly” – hver evig eneste gang. Den nye klassiker til polterabender, hvor ens manglende evner til at spille fodbold, kun er et plus. Løb, skub, hop, rul på hoved…festen er i gang.

BOWCOMBAT FOR FULD UDBLÆSNING

HVIS ROBIN HOOD SKULLE GIFTES

Når en polterabend skal kunne ”mærkes”, så er bowcombat den helt rigtig løsning. Uanset om det er Robin Hood eller prinsesse Marion der skal giftes, så fås det ikke sjovere. Vi ved i hvert fald godt, hvad ”lille john” havde valgt.

SEG-RACE PÅ TO HJUL

FULD FART PÅ POLTERABEND

Skal i udfordres på ”hjul” så er Seg-RACE lige sagen. Holdstafet, tekniske udfordringer og masser af ”hvin” er helt sikkert elementer, I kommer til at opleve. Sjov aktivitet til polterabend.

Den vildeste omgang fodbold! med bumperballs
Polterabend lasertag
seg-RACE udendørs sti
polterabend ideer til mænd: Lasergame
null

EKSPERTER I POLTERABENDER

GODE RÅD TIL PLANLÆGNINGEN

HVAD ANBEFALER I?

Lasergame er en fantastisk sjov oplevelse med Laser Town, og hvem ønsker ikke ”nakke” de andre og vinde en god portion håneret. Det er helt ufarligt, ingen blå mærker og gør ikke ondt. Bumperballs er også et kæmpehit, og kan som Lasergame spilles alle steder, hvis bare I har en græsplæne til rådighed. Der er garanti for masser af smil og begejstring. Bowcombat er bestemt ligeså sjovt og udfordrende, og kan også spilles alle steder – og der går total ”hungergames” og Robin Hood i den.

 

KOMBI PAKKER

I kan selvfølgelig kombinere vores forskellige oplevelser. Vores mest populære kombi pakke er med Lasergame og Bumperballs, men I kan selv sætte dem sammen som I ønsker eller hvordan det passer jer bedst. Kontakt os gerne hvis I har spørgsmål, eller hvis der er noget, I er i tvivl om.

 

BESTIL I GOD TID

Vi har rigtig meget at lave hele året, men specielt når vi rammer polterabend sæsonen, der stikker det af. Vi er uden sammenligning dem som har flest polterabender igennem over hele landet – så et godt råd er, bestil i god tid.

 

HVOR KAN MAN SPILLE?

Det kan man faktisk alle steder. Det kan være i skoven, haven, parken, i virksomheden eller hvor I ønsker det. Så har i en lokation, så kommer vi og giver jer en på opleveren. Hvis I tænker, at I ikke lige har det gode forslag til, hvor i jeres område det kan lade sig gøre – så ringer eller skriver I bare – så hjælper vi jer med forslag og muligheder.

 

HVOR KAN VI SPILLE INDENDØRS?

Vi har et samarbejde med mere end +65 haller over hele landet, hvor vi allerede har sørget for at I kan besøge os. Langt de fleste type arrangementer kan man prøve indendørs – dog vil vi altid anbefale den udendørs version, da det både er en billigere oplevelse og sjovere.

 

LANDSDÆKKENDE

Action World er landsdækkende og er Danmarks største action univers. Så uanset hvor I landet du befinder dig, så kommer vi gerne og besøger dig – eller du kan finde en indendørs lokation i nærheden af dig, og besøge os.

lasergame piger
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null