Skoler og klubber

Skole, fritidshjem eller klub?

- Super sjov oplevelse hvor alle kan være med.

null

ACTION NÅR DET ER ALLER SJOVEST

SKOLE, FRITIDSHJEM ELLER KLUB?

Aktiv sjov leg er altid et stort plus. Action World kan det hele – samtidig med vi kan give jer en på opleveren. Vi vil rigtig gerne være med til at bidrage til en masse gode sjove actionfyldte oplevelser – uanset om vi kommer og besøger jer, eller omvendt. Giv os et kald – vi er bestemt til at snakke med – også mht. de gode skarpe priser.

HOS DIG ELLER HOS OS?

Mere simpelt kan det ikke være. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger! Spørgsmålet er bare, hvad I synes er nemmest og sjovest. Kontakt os, og vi hjælper jer videre til det fedeste arrangement, og svarer på alle jeres spørgsmål. Vi har Danmarks bedste kundeservice alle ugens 7 dage mellem kl. 08.00 – 21.00.

Se priser her
Børnefødselsdag: bumperballs
Seg-RACE indendørs børn
Lasergame på din efterskole
Aktivitet til skoler og klubber: lasergame
null

DANMARKS FEDESTE LASERGAME

VI GIVER DEN MAKS GAS

Spil lasergame hvor som helst. I skoven, i haven, måske omdanne skolen eller klubben til en arena.I kan også besøge os over hele landet. Vi tilbyder Danmarks fedeste lasergame uden sammenligning!

KOM TÆT PÅ VENNERNE MED BUMPERBALLS

FODBOLD SOM DU ALDRIG HAR PRØVET DET FØR

I kan spilles bumperballs alle steder, så længe I bare har adgang til en god græsplæne. I kan også spille indendørs på skolen eller i klubben, eller hos os i en af de + 65 haller, som vi har kontakt til over hele landet. I får Danmarks sjoveste bumperballs – med fuld fart over feltet.

DET SJOVESTE SEG-RACE

ALLE KAN VÆRE MED

Prøv en anderledes udfordring på 2 hjul. Perfekt til en actionfyldt oplevelse med klubben eller skolen. Der bliver fart over feltet, og alle kan være med. Vi kommer ud til jer – ligemeget hvor i landet I er.

LERDUESKYDNING MED LASER

PERFEKT TIL EN GOD AFTEN MED KAMMERATERNE

Lerdueskydning med laser er et kæmpe hit – det er sjovt, og alle kan være med! I kan skyde over hele landet, vi kommer nemlig ud til jer.

DANMARKS SJOVESTE “MØRKELEG”

SJOVT OG UDFORDRENDE FOR ALLE

I bliver udstyret med “mørke” briller, og så er vi ellers igang. Alle sanser skal bruges, og man bliver udfordret på det kraftigste – med masser af højt humør og grin i lange baner. Goalball er for alle, hvad enten man er ung eller gammel – alle kan deltage og have det sjovt. Vi anbefaler goalball fra 8 år og opefter.

DANMARKS VILDESTE BOWCOMBAT

DANMARKS ROBIN HOOD NR. 1

Spil bowcombat hvor som helst. I skoven, i parken, måske omdanne skolen eller klubben til en slagmark – eller I kan også besøge os. Danmarks vildeste bowcombat – Robin Hood og Hungergames, here we come!

bowcombat
spil bumperballs med klubben
Lasertag til blåmandag
null

DE FEDESTE AKTIVITETER

DET SKAL VÆRE LET AT PLANLÆGGE

ALLE KAN DELTAGE

Uanset alder og fysik, så har vi noget for alle. Alle kan deltage på deres egne præmisser. Men vi vil godt love, at uanset hvad I vælger, så kommer I til at have en ”fest”. Smil, energi, begejstring, og god energi er elementer vi arbejder med hver dag.

 

HVAD SKAL VI VÆLGE?

Lasergame og bumperballs er altid stensikre hits – over hele landet. Seg-RACE er også en rigtig sjov udfordring, hvor alle kan være med. Samtidig kan I rent faktisk spille og have det sjovt, lige præcis hvor I er – da vi bringer oplevelserne ud til jer. Hvis I ikke selv har en lokation I tænker er velegnet, så giver I os bare et kald – så finder vi sammen en god løsning i nærheden af jer.

 

LANDSDÆKKENDE

Action World er landsdækkende og er Danmarks største action univers. Så uanset hvor I landet du befinder dig, så kommer vi gerne og besøger dig – eller du kan finde en indendørs lokation – en af de haller i nærheden af dig – som vi har kontakt til – og på den måde besøge os.

blå mandag Lasergame event
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null