Vi kommer ud til jer

Sjovt og simpelt - vi kører over hele landet.

Spil præcis hvor I vil - vi kommer og giver den gas.

null

VI KOMMER UD TIL JER

DANMARKS STØRSTE ACTION UNIVERS

Action World er Danmarks største og sjoveste ”ud af huset” action univers. Det betyder, I kan spille hvor som helst; i skoven, i haven, eller måske skal virksomheden omdannes til en arena. Uanset om det drejer sig om en fødselsdag, polterabend eller firma arrangement – så kommer I til at have den vildeste oplevelse, med masser af smil og begejstring.

MERE SIMPELT KAN DET IKKE VÆRE
Vi kommer ud til jer. Ingen begrænsninger eller koordinering med at komme frem og tilbage. Det er lidt som at ringe efter pizzaen – super nemt og tidsbesparende. Kontakts os, og vi hjælper jer videre til det fedeste arrangement, og svarer på alle jeres spørgsmål. Vi har Danmarks bedste kundeservice alle ugens 7 dage mellem kl. 08.00 – 21.00.

Se priser her
seg-race på parkeringsplads
efterskole til lasergame battle
BumperWorld_
Spil Bowcombat på jeres lager
null

DANMARKS STØRSTE “UD AF HUSET”

ACTION WORLD BRINGER OPLEVELSERNE TIL JER

Vi bringer de fede oplevelser ud til jer, uanset hvor i landet I befinder jer. Nu det slut med at gøre som I plejer. Hold den fedeste fødselsdag, sjoveste polterabend – eller vildeste firmarrangement.

DANMARKS FEDESTE LASERGAME

VI GIVER DEN MAKS GAS

Spil lasergame hvor som helst. I skoven, i haven, måske omdanne virksomheden til en arena – eller I kan også besøge os over hele landet. Danmarks fedeste lasergame uden sammenligning.

DANMARKS SJOVESTE BUMPERBALLS

FODBOLD SOM DU ALDRIG HAR PRØVET DET FØR

I kan spille bumperballs alle steder, så længe I bare har adgang til en god græsplæne. I kan også besøge os og spille indendørs. Danmarks sjoveste bumperballs med fuld fart over feltet.

Bumperballs med klubben
Spil lasergame i virksomheden
Hvor kan man spille Bowcombat?
Seg-RACE ude sne og sjov
null

GIV DEN MAKS GAS ALLE STEDER

MERE SIMPELT KAN DET IKKE VÆRE

HVOR KAN MAN SPILLE?

Det kan man faktisk alle steder. Det kan være i skoven, haven, parken, i virksomheden eller hvor I ønsker det. Så har i en lokation, så kommer vi og giver jer en på opleveren. Hvis I tænker at I ikke lige har det gode forslag til, hvor i jeres område det kan lade sig gøre – så ringer eller skriver I bare – så hjælper vi jer med forslag og muligheder.

 

HVILKEN TYPE ARRANGEMENTER?

Alle faktisk! Uanset om det er en fødselsdag, polterabend, firmafest eller firma arrangement, teambuilding, klassefest eller bødekasser tur med holdet – ryste sammen tur i virksomheden eller med skolen – så kan man med fordel benytte de forskellige oplevelser vi har og byder på.

 

LANDSDÆKKENDE

Action World er landsdækkende og er Danmarks største action univers. Så uanset hvor I landet du befinder dig, så kommer vi gerne og besøger dig.

 

HVILKE OPLEVELSER KAN VI FÅ ”UD AF HUSET”?

Alle vores universer og oplevelser bringer vi ud. Lasergame, Bumperballs, Bowcombat, Seg-RACE, Lerdueskydning med Laser, Zombiehunt, Teambuilding mm. Det er bare at give os et kald, så hjælper vi jer med resten.

blå mandag Lasergame event
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null