Firma event

Perfekt til din virksomhed.

- til kunder eller personale.

null

DANMARKS FEDESTE FIRMAEVENT

PERFEKT TIL DIN VIRKSOMHED

Nu det slut med at gøre som I plejer. Vi åbner op for en helt ny verden af oplevelser og muligheder. Vi har alle spillet nok bowling og kørt gokart i lange baner. Action World er Danmarks største action univers, og vi har rigtig mange sjove action fyldte oplevelser i vente til jer. Lasergame, bumperballs, bowcombat, Seg-RACE, lerdueskydning med laser, zombier mm. Det bare et spørgsmål om at give os et kald.

HOS DIG ELLER HOS OS?

Mere simpelt kan det ikke være. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger! Spørgsmålet er bare, hvad I syntes er nemmest og sjovest. Kontakts os, og vi hjælper jer videre til det fedeste arrangement, og svarer på alle jeres spørgsmål. Vi har Danmarks bedste kundeservice alle ugens 7 dage mellem kl. 08.00 – 21.00.

Se priser her
Firmaaranagement: bumperballs
lasergame udendørs
Archerytag til polterabend
seg-RACE action udendørs
null

“NAK” CHEFEN OG KOLLEGAERNE

DANMARKS FEDESTE LASERGAME

Spil lasergame hvor som helst. I skoven, i haven, måske omdanne virksomheden til en arena – eller I kan også besøge os over hele landet. Danmarks fedeste lasergame-  uden sammenligning!

DÅRLIG TIL FODBOLD? VI HAR LØSNINGEN!

BUMPERBALLS, MED FULD FART OVER FELTET

Bumperballs kan spilles alle steder, så længe I bare har adgang til en god græsplæne. I kan også besøge os og spille indendørs. Vi lover jer, at I ikke behøver være gode til fodbold på nogen måde.

BOWCOMBAT – FOR FULD UDBLÆSNING

ROBIN HOOD VILLE VÆLGE BOWCOMBAT

Spil bowcombat hvor som helst. I skoven, i parken, måske omdanne lageret til en slagmark – eller I kan også besøge os. Danmarks vildeste bowcombat – Robin Hood og Hungergames, here we come.

LERDUESKYDNING MED LASER

PERFEKT TIL FIRMAARRANGEMENT

Lerdueskydning med laser, er et kæmpe hit – uanset om det er til jeres næste firmaarangement, eller til en festlig aften i godt selskab. I kan skyde over hele landet, vi kommer nemlig ud til jer.

KAN DU KØRE FRA KOLLEGAERNE?

DEN SJOVESTE OMGANG SEG-RACE

Prøv en anderledes udfordring på 2 hjul. Perfekt til firma event, hvad enten det drejer sig om teambuilding, eller bare sjov og ballade. Vi kommer ud til jer over hele landet.

LASERGAME PÅ KONTOR ELLER LAGER

SPIL DET FEDESTE LASERGAME I EGNE RAMMER

Spil hos jer selv, og få den sjoveste actionfyldte oplevelse. I kan spille alle steder, det kan være på kontoret, på lageret eller i butikken. Både inde og ude. Alle kan være med, det eneste man kan tabe, er håneretten.

HVORFOR NØJES MED EN FED OPLEVELSE

KOMBI PAKKE – VÆLG 2 ELLER FLERE OPLEVELSER

Der er ingen grund til at gå ned på sjove actionfyldte oplevelser. Vælg 2 eller flere og spar penge. Perfekt til større grupper, eller dem som bare vil give den ekstra gas.

LASERGAME + ZOMBIER.
TØR I?

DEN ULTIMATIVE ZOMBIEHUNT

Nu kan I skyde zombier, og komme på den ”farligste” mission af dem alle. Bliv udfordret på alle kanter – og få en super unik oplevelse. Det bliver ikke meget vildere. Perfekt til virksomheden som absolut vil have en på opleveren.

Seg-RACE i vognsbølparken
bowcombat action world
BumperWorld_
lasergame til firma
null

DANMARKS FEDESTE FIRMA ARRANGEMENT

TEAMBUILDING, FIRMAFEST ELLER KUNDEPLEJE

SJOVT, SPÆNDENDE OG ACTIONFYLDT

Uanset hvad I vælger hos os, så vil vi godt garantere jer for, at I får en på opleveren. Vi lover fuld fart over feltet, og masser af smil og begejstring. Hvem vil ikke gerne ”nakke” en chef eller kollega helt legalt? Det kan i gøre både i lasergame, bumperballs eller bowcombat. Hvis I skal udfordres på balance, teknik og fart – så er Seg-RACE super sjovt. Det kan også være, I skal på en mission og ud at skyde zombier – hvem har ikke drømt om det? Hvis I tør altså! Eller lerdueskydning med laser på virksomhedens græsplæne, og finde ud af, hvem der er den nye sheriff i byen. Mulighederne er mange – vi lover det bliver alt andet end kedeligt!

 

KOMBI PAKKER

I kan selvfølgelig kombinere vores forskellige oplevelser, og skabe en endnu mere dynamisk oplevelse – eller bare holde den vildeste firmafest med noget for alle – eller dyste i den helt store turnering med ”håneret” på spil.

 

ALLE KAN DELTAGE

Uanset alder og fysisk så har vi noget for alle. Alle kan deltage på egne vilkår. Men vi vil godt love, at uanset hvad i vælger, så vil oplevelsen blive som da i var noget yngre – for det kommer til at stikke helt af. Sjove unikke oplevelser med højt humør og god energi i højsædet.

 

HVOR KAN MAN SPILLE?

Det kan man faktisk alle steder. Det kan være i skoven, haven, parken, i virksomheden eller hvor I ønsker det. Så har i en lokation, så kommer vi og giver jer en på opleveren. Hvis I tænker, at I ikke lige har det gode forslag til, hvor i jeres område det kan lade sig gøre – så ringer eller skriver I bare – så hjælper vi jer med forslag og muligheder.

 

HVOR KAN VI SPILLE INDENDØRS?

Vi har et samarbejde med mere end +65 haller over hele landet, hvor vi allerede har sørget for at I kan besøge os. Langt de fleste type arrangementer kan man prøve indendørs – dog vil vi altid anbefale den udendørs version, da det både er en billigere oplevelse og sjovere.

 

LANDSDÆKKENDE

Action World er landsdækkende og er Danmarks største action univers. Så uanset hvor I landet du befinder dig, så kommer vi gerne og besøger dig – eller du kan finde en indendørs lokation i nærheden af dig, og besøge os.

lasergame piger
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null