Priser erhverv

Se indhold under de forskellige pakker.

Hvis I er flere personer end der er angivet i pakken,
så kontakt os venligst for priser og varighed.

Kombinér flere forskellige oplevelser og spar penge!

Alle priser er ekskl. moms.

billede seperator
billede seperator
billede seperator
blå mandag Lasergame event

VI KØRER OVER HELE LANDET

 

 

Det skal være nemt og simpelt at være kunde hos ACTION WORLD – derfor kører vi oplevelserne ud til dig over hele landet. Hvis I har holdet klar – så vi på vej.

Vi er landsdækkende hvilket betyder, at I bare skal give os et kald. Vi har altid et team klar til at give jer de bedste oplevelser, uanset om det er til et privat arrangement eller til jeres næste firma event.


Vi har stor erfaring og ekspertise i at bringe oplevelserne ud til lige netop jer. Vi er Danmarks største og sjoveste action univers – 

ACTION WORLD.


Så hvis I ikke ønsker at skulle bruge tid og energi på transport og koordinering frem og tilbage – så er det jo bare at give os et kald – så sørger vi for, at I får nogle rigtig gode og sjove oplevelser med ACTION WORLD.

VÆLG IMELLEM +65 LOKATIONER

 

 

Hos ACTION WORLD har du også muligheden for at spille indendørs. Vi har et stort samarbejde med mere end +65 haller over hele landet – netop for at gøre det nemt og simpelt for jer.

 

Så når efterår og vinter nærmer sig – så har vi allerede løst problemet for jer, og kan som det største ACTION UNIVERS i landet tilbyde denne løsning.

 

Giv os et kald og hør hvor det nærmeste sted er, i forhold til hvor I kommer fra – så er vi snart i gang med at have det super sjovt.

 

ACTION WORLD er Danmarks sjoveste og største action univers.

action World hele danmark
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null