Goalball – Den vildeste omgang blindebold

Du har holdet klar – vi kommer ud til jer og spiller
– Bestil dit event i dag på info@action-world.dk eller 91 89 57 30

VELKOMMEN TIL GOALBALL

DANMARKS SJOVESTE ”MØRKELEG”

Action World er Danmarks største og sjoveste udbyder af goalball. Vi er Danmarks største ”ud af huset” action univers, hvilket betyder, I kan spille goalball over hele landet. Det kan være i parker, på virksomhedens græsplæne eller i baghaven, eller I kan besøge en af de mange haller over hele landet, vi har et samarbejde med. Uanset hvilken løsning I vælger, så kommer I til at have det super sjovt.

HOS DIG ELLER HOS OS?

Mere simpelt kan det ikke være. Ingen begrænsninger, spørgsmålet er bare, hvad I synes er nemmest eller sjovest. Kontakt os gerne på telefon, mail eller udfyld vores kontakt formularer her på siden, så skal vi nok hjælpe jer videre til det sjoveste goalball arrangement – eller svare på jeres spørgsmål. Vi gør vores bedste for at give jer en på opleveren.

BumperWorld_
Archerytag til polterabend
Spil goalball i virksomheden
Goalball

DANMARKS SJOVESTE “MØRKELEG”

SJOV OG UDFORDRENDE FOR ALLE

Action World er landsdækkende, hvilket betyder, vi kommer ud til jer over hele landet. I giver os bare et kald, så klarer vi resten. Vi lover jer masser af begejstring, smil og god energi.

GOALBALL TURNERING

PERFEKT TIL FIRMAARRANGEMENT

Goalball er perfekt til det sjove firma arrangement, hvor alle kan deltage og have det sjovt. Vi laver en miniturnering, hvor kommunikation – sjov og ballade, er i fokus.

BumperWorld_
Archerytag til polterabend
goalball i klubben
Goalball

VELKOMMEN TIL GOALBALL

DEN VILDESTE OMGANG BLINDEBOLD

Hos Action World har du mange muligheder for at have det sjovt og actionfyldt. Det kan næsten ikke være mere simpelt. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger.

 

NÅR GOALBALL SKAL VÆRE EN OPLEVELSE

Har du anledningen, så har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Goalball skal være sjovt, actionfyldt og med masser af sjov og ballade. Lige præcis den oplevelse og stemning, er Action World Danmarks sjoveste udbyder af. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed, en fødselsdag eller en polterabend, så ønsker vi kun, at I alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

PÅ MED BRILLERNE

I bliver udstyret med “mørke” briller, og så er vi ellers igang. Alle sanser skal bruges, og man bliver udfordret på det kraftigste – men med masser af højt humør og grin i lange baner. Goalball er for alle, hvad enten man er ung eller gammel – alle kan deltage og have det sjovt. Vi anbefaler goalball fra 8 år.

 

VI TILBYDER

Vi kan klare alt lige fra firma-& personale arrangementer, til teambuilding, fødselsdage, polterabender, byfester, arrangementer til skoler, efterskoler, institutioner og sportsklubber – og selvfølgelig meget mere. Vi sætter fokus på nogle actionfyldte sjove timer – hvor hverdag bliver omdannet til spænding, masser af smil og leg – hvad enten det drejer sig om din virksomhed, din private fest eller fordi I bare ønsker at have det sjovt.

 

OVER HELE LANDET

Action World er landsdækkende, hvilket betyder, at I kan have det sjovt alle steder. Uanset om det er hos jer selv, eller I besøger en af vores mange haller, vi har et samarbejde med. Vi er dem med de gode ideer, den kreative tankegang – og dem som hjælper jer med at afholde det sjove event, som alle husker.

 

NÅR DET SKAL VÆRE EKSTRA SJOVT

Action World er Danmarks største action univers, derfor har vi helt sikkert oplevelsen udover det sædvanlige til dig. Uanset om det drejer sig om Lasergame, Bumperballs, Archery Tag/Bowcombat, Seg-RACE, Laser Lerdueskydning, Action Teambuilding eller Zombier – så har vi en unik og actionfyldt oplevelse klar lige rundt om hjørnet. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed eller en polterabend, så giver vi den maks gas, så alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

DE BEDSTE INSTRUKTØRER

Uanset hvad du ønsker at prøve hos os, så står der altid en veluddannet instruktør klar til jer. Vi kommer med masser af begejstring og god energi, med ønsket om at I får den sjoveste og fedeste oplevelse sammen med os.

goalball single

SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null