null

Zombie Town – Den farligste omgang Laser Tag

Spil lasergame over hele landet – vi er landsdækkende
– Bestil dit event i dag på info@action-world.dk eller 91 89 57 30

VELKOMMEN TIL ZOMBIE TOWN

DANMARKS FARLIGSTE LASERGAME

I samarbejde med Dystopia Entertainment, er vi stolte af at kunne præsentere ”Zombie Town”. Den meste unikke oplevelse, hvor I ikke kun bliver skræmt fra vid og sans, men også har muligheden for at ”nedkæmpe” zombierne, mens I kæmper jer igennem den mission I bliver sendt ud på. Vi garanterer for højt humør, adrenalin og hjertebanken i høj stil.

HOS DIG ELLER HOS OS?
Mere simpelt kan det ikke være. Ingen begrænsninger, spørgsmålet er bare hvad I syntes er nemmest eller sjovest. Kontakt os gerne på telefon, mail eller udfyld vores kontakt formularer her på siden, så skal vi nok hjælpe jer videre til det absolut mest actionfyldte arrangement – eller svare på jeres spørgsmål. Vi gør vores bedste for at skræmme livet ud af jer.

Zombies vs lasertag
zombie vs lasertag
Lasergame - Zombie jagt
Zombie town: Lasergame og Zombie jagt
null

DANMARKS FEDESTE ZOMBIEHUNT

BESØG OS I VEJLE

Nu kan I skyde zombier og komme på den ”farligste” mission af dem alle. Bliv udfordret på alle kanter – og få en super unik oplevelse. Det bliver ikke meget vildere. Perfekt til virksomheden som absolut vil have en på opleveren.

ZOMBIER “TO GO”

DANMARKS FEDESTE ZOMBIEHUNT “UD AF HUSET”

Vi er danmarks største ”ud af huset” action univers, hvilket betyder, at I kan skyde zombier hvor som helst. Prøv den farligste mission hos jer selv i virksomheden – på kontoret – eller på det mørke lager.

Lasergame og zombie jagt
Zombie jagt i Danmark
Sådan overlever du et zombie angreb
Lasergame - Zombie jagt
null

DANMARKS VILDESTE ZOMBIE UNIVERS

TØR I?

Kan det blive meget vildere? Vi tror det ikke! I kan besøge os I Vejle – hvor vi kan garantere jer en helt unik oplevelse, som I kommer til at huske og drømme om, lang tid efter. Vi har også muligheden for at komme ud til jer, og fylde jeres lokation med vores “zombier to go” – hvem vil ikke gerne, eksempelvis, møde en zombie i gang 16 i Bilka efter lukketid.

 

NÅR OPLEVELSEN SKAL VÆRE HELT UNIK

Har du anledningen, så har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig – og mere til. Zombie Town er et helt unik koncept, som kaster deltagerne ud i en oplevelse vi kun har set på film eller i computerspil. Lige præcis den oplevelse og stemning, er Zombie Town Danmarks sjoveste udbyder af. Vi lover jer I får det vildeste firma arrangement I nogensinde har oplevet – altså, hvis I alle slipper helskindet derfra.

 

HELT UFARLIGT OG INGEN BLÅ MÆRKER

I modsætning til paintball, gør det ikke ondt at spille lasergame eller laser tag – og det giver heller ingen blå mærker. Vores zombier er selvfølgelig heller ikke mere farlige end det I ser på film, så hvis I bare undgår at blive bidt – så kommer I sikkert hjem igen. Vi anbefaler denne “experience” fra 14 år.

 

VI TILBYDER

Vi kan klare alt lige fra firma-& personale arrangementer, til teambuilding, fødselsdage, polterabender, byfester, arrangementer til skoler, efterskoler, institutioner og sportsklubber – og selvfølgelig meget mere. Vi sætter fokus på nogle actionfyldte sjove timer – hvor hverdag bliver omdannet til spænding, masser af smil og leg – hvad enten det drejer sig om din virksomhed, din private fest eller fordi I bare ønsker at have det sjovt.

 

OVER HELE LANDET

Action World er landsdækkende, hvilket betyder at I kan have det sjovt alle steder. Uanset om det er hos jer selv, eller I besøger en af vores mange haller vi har et samarbejde med. Vi er dem med de gode ideer, den kreative tankegang – og dem som hjælper jer med at afholde det sjove event, som alle husker.

 

NÅR DET SKAL VÆRE EKSTRA SJOVT

Action World er Danmarks største action univers, derfor har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Uanset om det drejer sig om Lasergame, Bumperballs, Archery Tag/Bowcombat, Seg-RACE, Laser Lerdueskydning, Action Teambuilding eller Zombier – så har vi en unik og actionfyldt oplevelse klar lige rundt om hjørnet. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed eller en polterabend, så giver vi den maks gas, så alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

DE BEDSTE INSTRUKTØRER

Uanset hvad du ønsker prøve hos os, så står der altid en veluddannet instruktør klar til jer. Vi kommer med masser af begejstring og god energi, med ønsket om at I får den sjoveste og fedeste oplevelse sammen med os.

konfirmander lasergame action

SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null