SPIL BOWCOMBAT OVER HELE LANDET

DU HAR HOLDET KLAR – VI KOMMER UD TIL JER OG SPILLER
– Bestil dit event i dag på info@action-world.dk eller 91 89 57 30

VELKOMMEN TIL ARCHERY WORLD

DANMARKS SJOVESTE ARCHERY TAG / BOWCOMBAT

Archery World er Danmarks største og sjoveste udbyder af Archery Tag / Bowcombat. Vi er Danmarks største ”ud af huset” action univers, hvilket betyder I kan spille Bowcombat hvor som helst, uanset om det er i skoven, i haven, måske omdanne virksomheden til en arena, eller I kan besøge en af de mange haller over hele landet, vi har et samarbejde med. Uanset hvilken løsning I vælger, så kommer I til at have den fedeste omgang ”Hungergames”.

HOS DIG ELLER HOS OS?
Mere simpelt kan det ikke være. Ingen begrænsninger, spørgsmålet er bare hvad I syntes er nemmest eller sjovest. Kontakts os gerne på telefon, mail eller udfyld vores kontakt formularer her på siden, så skal vi nok hjælpe jer viderer til det gode Bowcombat arrangement – eller svare på jeres spørgsmål. Vi gør vores bedste for at give jer en på opleveren.

Bowcombat på eget lager
Hvor kan man spille Bowcombat?
Archerytag til polterabend
Bowcombat teambuilding
null

DANMARKS VILDESTE BOWCOMBAT

DANMARKS ROBIN HOOD NR. 1

Spil bowcombat hvor som helst. I skoven, i parken, måske omdanne lageret til en slagmark – eller I kan også besøge os. Danmarks vildeste bowcombat – Robin Hood og Hungergames, here we come.

LANDSDÆKKENDE

VI KOMMER GERNE UD TIL DIG

Spil hos jer selv, og få den fedeste actionfyldte oplevelse. I kan spille alle steder, det kan være i virksomheden, på lageret eller på græsplænen. Både inde og ude. Alle kan være med, det eneste man kan tabe er håneretten.

DANMARKS STØRSTE UDBYDER

VI GIVER DEN MAKS GAS

Hold det sjoveste firma ”battle” hos jer selv. Kan med fordel kombineres med andre af vores sjove oplevelser. Vi er uden sammenligning Danmarks største udbyder af bowcombat og archery tag.

Archery world kommer ud til fødselsdag med Bowcombat
Book Bowcombat og bumperballs
Archery World med Bowcombat
Archery World til firmafesten med Bowcombat
null

DANMARKS STØRSTE BOWCOMBAT UDBYDER

DANMARKS SEJESTE ARCHERY TAG

Hos Archery World har du mange muligheder, for at have det sjovt og actionfyldt. Det kan næsten ikke være mere simpelt. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger.

 

NÅR BOWCOMBAT SKAL VÆRE EN OPLEVELSE

Har du anledningen, så har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Archery Tag / Bowcombat skal være sjovt, actionfyldt og spændende. Lige præcis den oplevelse og stemning, er Archery World Danmarks sjoveste udbyder af. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed, en fødselsdag eller en polterabend, så ønsker vi kun at I alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

DEN VILDESTE OMGANG MED BUE OG PIL

I udstyres med bue og pile, og så er I klar. Vi kommer med alt hvad I har behov for, og garanterer massere af smil, grin og god energi. Archery Tag / Bowcombat er helt ufarligt, og I udstyres selvfølgelig med maske og alle aldersklasser kan være med. Vi anbefaler Archery Tag / Bowcombat fra 12 år og opefter. Hunger Games, Robin Hood og Ringenes Herre. Alle kan være med og finde den indre Robin Hood frem

 

VI TILBYDER

Vi kan klare alt lige fra firma-& personale arrangementer, til teambuilding, fødselsdage, polterabender, byfester, arrangementer til skoler, efterskoler, institutioner og sportsklubber – og selvfølgelig meget mere. Vi sætter fokus på nogle actionfyldte sjove timer – hvor hverdag bliver omdannet til spænding, masser af smil og leg – hvad enten det drejer sig om din virksomhed, din private fest eller fordi I bare ønsker at have det sjovt.

 

OVER HELE LANDET

Archery World er landsdækkende, hvilket betyder at I kan have det sjovt alle steder. Uanset om det er hos jer selv, eller I besøger en af vores mange haller vi har et samarbejde med. Vi er dem med de gode ideer, den kreative tankegang – og dem som hjælper jer med at afholde det sjove event, som alle husker.

 

NÅR DET SKAL VÆRE EKSTRA SJOVT

Action World er Danmarks største action univers, derfor har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Uanset om det drejer sig om Lasergame, Bumperballs, Archery Tag/Bowcombat, Seg-RACE, Laser Lerdueskydning, Action Teambuilding eller Zombier – så har vi en unik og actionfyldt oplevelse klar lige rundt om hjørnet. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed eller en polterabend, så giver vi den maks gas, så alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

DE BEDSTE INSTRUKTØRER

Uanset hvad du ønsker prøve hos os, så står der altid en veluddannet instruktør klar til jer. Vi kommer med masser af begejstring og god energi, med ønsket om at I får den sjoveste og fedeste oplevelse sammen med os.

bowcombat piger

SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null