Polterabend

Den perfekte polterabend.

- masser af action, sjov og ballade.

null

Danmarks fedeste POLTERABEND

SÅ BLIVER DET IKKE SJOVERE

Hos Action World har vi de fedeste aktiviteter til en sjov polterabend I aldrig glemmer. Vi kommer ud til jer, klar til at give den maks gas med højt humør og god stemning. De største hits af aktiviteter til polterabend er Lasergame, Bumperballs, Bowcombat og SEG-race. Hos os kan I både bestille en aktivitet enkeltstående eller kombinere flere aktiviteter – og spare penge. Se mere under kombi pakker.

POLTERABEND IDEER

Når du skal arrangere polterabend for en ven eller veninde er det altid en god idé, at være I god tid. En polterabend er en begivenhed de fleste kun oplever én gang I deres liv, hvorfor det er vigtigt at dagen er helt perfekt og arrangeret I bruden eller gommens ånd.


Til en polterabend er man som oftest en blandet flok, der ikke alle kender hinanden på forhånd. Det er derfor en god idé, at vælge en eller flere aktiviteter der ryster jer sammen og giver jer et fælles emne, at tale om. En idé til polterabend kan være at tilføje lege til polterabend for at fylde tiden ud i løbet af dagen.

Se priser her
Bumperballs i den lokale park
polterabend ideer kvinder Lasergame
Polterabend bumperballs
Polterabend lasergame
null

“NAK” BRUDEN, GOMMEN OG ALLE DE ANDRE

ET SIKKERT POLTERABEND HIT

Lasergame når det er aller sjovest. Et kæmpehit til polterabender over hele landet. Det bedste lasergame udstyr, de bedste instruktører –  og så er scenen sat for jeres ”battle” om håneretten.

VEN ELLER FJENDE? SÅ ER KAMPEN IGANG

SIKKER VINDER TIL POLTERARBEND

Bumperballs ”makes you fly” – hver evig eneste gang. Den nye klassiker til polterabender, hvor ens manglende evner til at spille fodbold, kun er et plus. Løb, skub, hop, rul på hoved…festen er i gang.

BOWCOMBAT FOR FULD UDBLÆSNING

HVIS ROBIN HOOD SKULLE GIFTES

Når en polterabend skal kunne ”mærkes”, så er bowcombat den helt rigtig løsning. Uanset om det er Robin Hood eller prinsesse Marion der skal giftes, så fås det ikke sjovere. Vi ved i hvert fald godt, hvad ”lille john” havde valgt.

SEG-RACE PÅ TO HJUL

FULD FART PÅ POLTERABEND

Skal i udfordres på ”hjul” så er Seg-RACE lige sagen. Holdstafet, tekniske udfordringer og masser af ”hvin” er helt sikkert elementer, I kommer til at opleve. Sjov aktivitet til polterabend.

Den vildeste omgang fodbold! med bumperballs
Polterabend lasertag
seg-RACE udendørs sti
polterabend ideer til mænd: Lasergame
null

EKSPERTER I POLTERABENDER

GODE RÅD TIL PLANLÆGNINGEN

Polterabend med lasergame

HVAD ANBEFALER I?

HVAD SKAL VI VÆLGE?

Lasergame er en fantastisk sjov oplevelse med Action World, og hvem ønsker ikke ”nakke” de andre og vinde en god portion håneret. Det er helt ufarligt, ingen blå mærker og gør ikke ondt. Bumperballs er også et kæmpehit, og kan som Lasergame spilles alle steder, hvis bare I har en græsplæne til rådighed. Der er garanti for masser af smil og begejstring. Bowcombat er bestemt ligeså sjovt og udfordrende, og kan også spilles alle steder – og der går total ”hungergames” og Robin Hood i den.

KOMBI PAKKER

FORDI I IKKE SKAL NØJES

I kan selvfølgelig kombinere vores forskellige oplevelser. Vores mest populære kombi pakke er med Lasergame og Bumperballs, men I kan selv sætte dem sammen som I ønsker eller hvordan det passer jer bedst. Kontakt os gerne hvis I har spørgsmål, eller hvis der er noget, I er i tvivl om.

Polterabend med bue og pil
Polterabend med bumperballs

BESTIL I GOD TID

ISÆR I HØJSÆSONEN

Vi har rigtig meget at lave hele året, men specielt når vi rammer polterabend sæsonen, der stikker det af. Vi er uden sammenligning dem som har flest polterabender igennem over hele landet – så et godt råd er, bestil i god tid.

HVOR SKAL VI VÆRE?

HVOR KAN MAN SPILLE?

Det kan man faktisk alle steder. Det kan være i skoven, haven, parken, i virksomheden eller hvor I ønsker det. Så har i en lokation, så kommer vi og giver jer en på opleveren. Hvis I tænker, at I ikke lige har det gode forslag til, hvor i jeres område det kan lade sig gøre – så ringer eller skriver I bare – så hjælper vi jer med forslag og muligheder.

Hvor skal vi holde polterabend?
Indendørs polterabend med bumperballs

KAN VI SPILLE INDENDØRS?

ER DER EN HAL?

Vi har et samarbejde med mere end +65 haller over hele landet, hvor vi allerede har sørget for at I kan besøge os. Langt de fleste type arrangementer kan man prøve indendørs – dog vil vi altid anbefale den udendørs version, da det både er en billigere oplevelse og sjovere.

LANDSDÆKKENDE

VI KOMMER OVER ALT

Action World er landsdækkende og er Danmarks største action univers. Så uanset hvor I landet du befinder dig, så kommer vi gerne og besøger dig – eller du kan finde en indendørs lokation i nærheden af dig, og besøge os.

Polterabend i skoven med lasergame
Pige polterabend

PIGE POLTERABEND

SPA ELLER ACTION?

Polterabend for piger kan være meget forskellige. Det bedste er altid at have bruden i tankerne når man planlægger hendes polterabend. Nogle polterabend for kvinder er meget rolige med feminine aktiviteter som spa, manicure eller polterabend quiz. Andre polterabendideer til kvinder kan dog være at komme ud af den vante komfortzone og fx skyde hinanden med laserguns eller bue og pil i en omgang bowcombat.

DRENGE POLTERABEND

SÅ ER DER HERRETUR!

En polterabend for mænd skal ose af herretur og polterabend aktiviteter der passer til en sjov polterabend. Når planlægningen er i gang, kan der være mange polterabend forslag, nogle gange så mange at det kan være uoverskueligt. Om I skal holde polterabend på Fyn, Sjælland eller Jylland er vi behjælpelige med de fedeste aktiviteter som fx Bumperballs, Bowcombat, Lasergame eller en cool gang SEG-race. Vi kører over hele landet – også til jer.

Polterabend og herretur
Anderledes polterabend

PRØV NOGET NYT

ANDERLEDES POLTERABEND

En anderledes polterabend kræver en god planlægning. Det kan være, at det kræver speciel polterabend dekoration, polterabend outfit eller at det er en polteraften og ikke en decideret polterabend dag som de fleste planlægger. Mulighederne kan være mange og meget forskellige alt efter om man holder en polterabend i København, Århus, Aalborg eller Odense. Vi kan lave alt fra en enkelt aktivitet til polterabend events med flere polterabendaktiviteter.

BILLIG POLTERABEND

NÅR BUDGETTET SKAL OVERHOLDES

Hvis budgettet er stramt, når der arrangeres polterabend for en ven eller en veninde, er det en god idé at lave så meget som muligt selv. Årsagen til et stramt budget kan være mange, ofte ses det hvis brud eller gom færdes i en omgangskreds med mange studerende. Gode ideer til polterabend på budget kan være, at man selv laver maden og selv medbringer drikkevarer. Det kræver at man er et sted hvor det er tilladt selv at medbringe mad og drikke. En godt forslag til lokation kan være en park. Her kan I fx kombinere hjemmelavede polterabend lege med en aktivitet fra Action World, samtidig med at I holder budgettet nede.

Polterabend på budget
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null