null

Laser Town – Den vildeste omgang Laser Tag

Spil lasergame over hele landet – vi er landsdækkende
– Bestil dit event i dag på info@action-world.dk eller 91 89 57 30

VELKOMMEN TIL LASER TOWN

DANMARKS FEDESTE LASERGAME

Laser Town er Danmarks største og sjoveste udbyder af lasergame og lasertag. Vi er Danmarks største ”ud af huset” action univers, hvilket betyder, I kan spille lasergame hvor som helst, uanset om det er i skoven, i haven, måske omdanne virksomheden til en arena, eller I kan besøge en af de mange haller over hele landet, vi har et samarbejde med. Uanset hvilken løsning I vælger, så kommer I til at have det ”vildeste battle”.

HOS DIG ELLER HOS OS?

Mere simpelt kan det ikke være. Ingen begrænsninger, spørgsmålet er bare hvad I syntes er nemmest eller sjovest. Kontakts os gerne på telefon, mail eller udfyld vores kontakt formularer her på siden, så skal vi nok hjælpe jer videre til det gode lasergame arrangement – eller svare på jeres spørgsmål. Vi gør vores bedste for at give jer en på opleveren.

Spil lasergame i virksomheden
Spil lasergame indendørs
Lasergame på din efterskole
null

DANMARKS FEDESTE LASERGAME

VI GIVER DEN MAKS GAS

Spil lasergame hvor som helst. I skoven, i haven, måske omdanne virksomheden til en arena – eller I kan også besøge os over hele landet. Danmarks fedeste lasergame uden sammenligning.

LASERGAME PÅ KONTORET

SPIL DET FEDESTE LASERGAME I EGNE RAMMER

Spil hos jer selv, og få den sjoveste actionfyldte oplevelse. I kan spille alle steder, det kan være på kontoret, på lageret eller i butikken. Både inde og ude. Alle kan være med, det eneste man kan tabe er håneretten.

LASERGAME I SKOVEN

SPIL DET FEDESTE LASERGAME UDENDØRS

Vi er danmarks største ”ud af huset” action univers, hvilket betyder, I kan spille lasergame eller laser tag hvor som helst. Hold det ”vildeste” battle i skoven, det fås ikke meget sjovere.

Lasergame til børn
Laser tag / Lasergame til børn
Piger spiller også lasertag / lasergame
Lasertag i danmark
null

DANMARKS STØRSTE LASERGAMEUDBYDER

LASERGAME NÅR DET ER SJOVEST

Hos Laser Town har du mange muligheder for at have det sjovt og actionfyldt. Det kan næsten ikke være mere simpelt. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger.

 

NÅR LASERGAME SKAL VÆRE EN OPLEVELSE

Har du anledningen, så har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Lasergame skal være sjovt, actionfyldt og spændende. Lige præcis den oplevelse og stemning er Laser Town Danmarks sjoveste udbyder af. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed, en fødselsdag eller en polterabend, så ønsker vi kun at I alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

HELT UFARLIGT OG INGEN BLÅ MÆRKER

I modsætning til paintball, gør det ikke ondt at spille lasergame eller laser tag – og det giver heller ingen blå mærker. Laser tag er for alle hvad enten man er ung eller gammel – alle kan deltage og have det sjovt. Det er helt ufarligt – det eneste man kan risikere – er at miste håneretten I forhold til kollegaer, veninder/venner eller familien. Vi anbefaler lasergame fra 6 år og opefter.

 

VI TILBYDER

Vi kan klare alt lige fra firma-& personale arrangementer til teambuilding, fødselsdage, polterabender, byfester, arrangementer til skoler, efterskoler, institutioner og sportsklubber – og selvfølgelig meget mere. Vi sætter fokus på nogle actionfyldte sjove timer – hvor hverdag bliver omdannet til spænding, masser af smil og leg – hvad enten det drejer sig om din virksomhed, din private fest eller fordi I bare ønsker at have det sjovt.

 

OVER HELE LANDET

Laser Town er landsdækkende hvilket betyder, at I kan have det sjovt alle steder. Uanset om det er hos jer selv, eller I besøger en af vores mange haller vi har et samarbejde med. Vi er dem med de gode ideer, den kreative tankegang – og dem som hjælper jer med at afholde det sjove event, som alle husker.

 

NÅR DET SKAL VÆRE EKSTRA SJOVT

Action World er danmarks største action univers – derfor har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Uanset om det drejer sig om Lasergame, Bumperballs, Archery Tag/Bowcombat, Seg-RACE, Laser Lerdueskydning, Action Teambuilding eller Zombier – så har vi en unik og actionfyldt oplevelse klar lige rundt om hjørnet. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed eller en polterabend, så giver vi den maks gas, så alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

DE BEDSTE INSTRUKTØRER

Uanset hvad du ønsker at prøve hos os, så står der altid en veluddannet instruktør klar til jer. Vi kommer med masser af begejstring og god energi, med ønsket om at I får den sjoveste og fedeste oplevelse sammen med os.

lasergame piger

SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null