KØR SEG-RACE OVER HELE LANDET

DU HAR HOLDET KLAR – VI KOMMER UD TIL JER OG KØRER

– Bestil dit event i dag på info@action-world.dk eller 91 89 57 30

Velkommen til Seg-RACE

DEN VILDESTE OMGANG SEG-RACING

Action World er Danmarks største og sjoveste action univers, og vi elsker at køre Seg-RACE. Vi er Danmarks største ”ud af huset” leverandør, hvilket betyder I kan køre på Seg-RACE hvor som helst, uanset om det er i skoven, i haven, skolen eller arbejdspladsen, eller I kan besøge en af de mange haller over hele landet, vi har et samarbejde med. Uanset set hvilken løsning I vælger, så kommer I til at have det rigtig sjovt og udfordrende.

HOS DIG ELLER HOS OS?
Mere simpelt kan det ikke være. Ingen begrænsninger, spørgsmålet er bare hvad I syntes er nemmest eller sjovest. Kontakts os gerne på telefon, mail eller udfyld vores kontakt formularer her på siden, så skal vi nok hjælpe jer videre til det sjove Seg-RACE arrangement – eller svare på jeres spørgsmål. Vi gør vores bedste for at give jer en på opleveren.

Seg-RACE indendørs børn
Seg-RACE udendørs park
Seg-RACE i vognsbølparken
Seg-RACE ude sne og sjov
null

DET SJOVESTE SEG-RACE

ALLE KAN VÆRE MED

Prøv en anderledes udfordring på 2 hjul. Perfekt til firma event, hvad enten det drejer sig om teambuilding eller bare sjov og ballade. Vi kommer ud til jer over hele landet.

SJOV OG BALLADE PÅ TO HJUL

PERFEKT TIL FØDSELSDAGE

Seg-RACE er altid et hit til børnefødselsdage, konfirmationsfesten eller for dem som gerne vil teste sine evner af på 2 hjul. Giv os et kald og vi hjælper jer med at booke til den næste fest.

Seg-RACE i vognsbølparken
Seg-RACE udenfor i sne med masser af sjov
Seg-RACE indendørs børn
seg-RACE action udendørs
null

DANMARKS SJOVESTE SEG-RACE UDBYDER

FULD FART OVER FELTET

Hos Seg-RACE har du mange muligheder, for at have det sjovt og actionfyldt. Det kan næsten ikke være mere simpelt. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger.

 

NÅR SEG-RACE SKAL VÆRE EN OPLEVELSE

Har du anledningen, så har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Seg-RACE skal være sjovt, actionfyldt og spændende – med fuld fart over feltet. Lige præcis den oplevelse og stemning, er Seg-RACE Danmarks sjoveste udbyder af. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed, en fødselsdag eller en polterabend, så ønsker vi kun at I alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

DEN VILDESTE OMGANG “RACE”

Vi kører alt lige fra Seg-RACE i hold, til udfordrende baner vi sætter op – netop for at give jer den aller sjoveste oplevelse. Alle kan være med og blive udfordret på teknik, skills eller hurtighed. Vi anbefaler Seg-RACE fra 8 år og opefter.

 

VI TILBYDER

Vi kan klare alt lige fra firma-& personale arrangementer, til teambuilding, fødselsdage, polterabender, byfester, arrangementer til skoler, efterskoler, institutioner og sportsklubber – og selvfølgelig meget mere. Vi sætter fokus på nogle actionfyldte sjove timer – hvor hverdag bliver omdannet til spænding, masser af smil og leg – hvad enten det drejer sig om din virksomhed, din private fest eller fordi I bare ønsker at have det sjovt.

 

OVER HELE LANDET

Seg-RACE er landsdækkende, hvilket betyder at I kan have det sjovt alle steder. Uanset om det er hos jer selv, eller I besøger en af vores mange haller vi har et samarbejde med. Vi er dem med de gode ideer, den kreative tankegang – og dem som hjælper jer med at afholde det sjove event, som alle husker.

 

NÅR DET SKAL VÆRE EKSTRA SJOVT

Action World er Danmarks største action univers, derfor har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Uanset om det drejer sig om Lasergame, Bumperballs, Archery Tag/Bowcombat, Seg-RACE, Laser Lerdueskydning, Action Teambuilding eller Zombier – så har vi en unik og actionfyldt oplevelse klar lige rundt om hjørnet. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed eller en polterabend, så giver vi den maks gas, så alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

DE BEDSTE INSTRUKTØRER

Uanset hvad du ønsker prøve hos os, så står der altid en veluddannet instruktør klar til jer. Vi kommer med masser af begejstring og god energi, med ønsket om at I får den sjoveste og fedeste oplevelse sammen med os.

SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null