Bumperballs – Den vildeste omgang fodbold

DU HAR HOLDET KLAR – VI KOMMER UD TIL JER OG SPILLER
– Bestil dit event i dag på info@action-world.dk eller 91 89 57 30

VELKOMMEN TIL BUMPER WORLD

DEN VILDESTE OMGANG FODBOLD

Bumper World er Danmarks største og sjoveste udbyder af bumperballs. Vi er Danmarks største ”ud af huset” action univers, hvilket betyder, I kan spille bumperballs over hele landet. Det kan være i parker, på virksomhedens græsplæne eller i baghaven, eller I kan besøge en af de mange haller over hele landet, vi har et samarbejde med. Uanset set hvilken løsning I vælger, så kommer I til at have det super sjovt.

HOS DIG ELLER HOS OS? 

Mere simpelt kan det ikke være. Ingen begrænsninger, spørgsmålet er bare hvad I syntes er nemmest eller sjovest. Kontakt os gerne på telefon, mail eller udfyld vores kontakt formularer her på siden, så skal vi nok hjælpe jer videre til det absolut mest actionfyldte arrangement – eller svare på jeres spørgsmål. Vi gør vores bedste for at ”skræmme” livet ud af jer.

BumperWorld_
Børnefødselsdag: bumperballs
Bumperballs i den lokale park
Spil bumperballs der hjemme
Bumperworld

DANMARKS SJOVESTE BUMPERBALLS

FODBOLD SOM DU ALDRIG HAR PRØVET DET FØR

I kan spilles bumperballs alle steder, så længe I bare har adgang til en god græsplæne. I kan også besøge os og spille indendørs. Danmarks sjoveste bumperballs med fuld fart over feltet.

DU HAR HOLDET KLAR

SPIL HVOR I VIL OG GIV DEN MAKS GAS

Bumper World er landsdækkende, hvilket betyder vi kommer ud til jer over hele landet. I giver os bare et kald, så klarer vi resten, Vi lover jer fuld fart over feltet – og lidt til.

SPIL BUMPERBALLS INDENDØRS

KOM OG BESØG OS +65 LOKATIONER

I kan besøge os over hele landet, hvis I ønsker at spille indendørs. Vi klarer alt det praktiske, nemt og simpelt. Vi er danmarks største udbyder af Bumperballs.

Den vildeste omgang fodbold! med bumperballs
Bumperballs med klubben
spil bumperballs med klubben
Bumperballs til afslutningsfest
Bumperworld

DANMARKS STØRSTE BUMPERBALL UDBYDER

BUMPERBALL NÅR DET ER SJOVEST

Hos Bumper World har du mange muligheder, for at have det sjovt og actionfyldt. Det kan næsten ikke være mere simpelt. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger.

 

NÅR BUMPERBALLS SKAL VÆRE EN OPLEVELSE

Har du anledningen, så har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Bumperballs skal være sjovt, actionfyldt og spændende. Lige præcis den oplevelse og stemning, er Bumper World Danmarks sjoveste udbyder af. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed, en fødselsdag eller en polterabend, så ønsker vi kun at I alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

AIRBAG OG GODT BESKYTTET

I modsætning til almindelig fodbold, gør det ikke ondt at falde eller blive “sparket” ned – og det giver heller ingen blå mærker. Bumperballs er for alle, hvadenten man er ung eller gammel – alle kan deltage og have det sjovt. Det er helt ufarligt – det eneste man kan risikere – er at miste håneretten I forhold til venner, veninder eller familien. Vi anbefaler bumperballs fra 8 år og opefter.

 

VI TILBYDER

Vi kan klare alt lige fra firma-& personale arrangementer, til teambuilding, fødselsdage, polterabender, byfester, arrangementer til skoler, efterskoler, institutioner og sportsklubber – og selvfølgelig meget mere. Vi sætter fokus på nogle actionfyldte sjove timer – hvor hverdag bliver omdannet til spænding, masser af smil og leg – hvad enten det drejer sig om din virksomhed, din private fest eller fordi I bare ønsker at have det sjovt.

 

OVER HELE LANDET

Bumper World er landsdækkende, hvilket betyder at I kan have det sjovt alle steder. Uanset om det er hos jer selv, eller I besøger en af vores mange haller vi har et samarbejde med. Vi er dem med de gode ideer, den kreative tankegang – og dem som hjælper jer med at afholde det sjove event, som alle husker.

 

NÅR DET SKAL VÆRE EKSTRA SJOVT

Action World er Danmarks største action univers, derfor har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Uanset om det drejer sig om Lasergame, Bumperballs, Archery Tag/Bowcombat, Seg-RACE, Laser Lerdueskydning, Action Teambuilding eller Zombier – så har vi en unik og actionfyldt oplevelse klar lige rundt om hjørnet. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed eller en polterabend, så giver vi den maks gas, så alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

DE BEDSTE INSTRUKTØRER

Uanset hvad du ønsker prøve hos os, så står der altid en veluddannet instruktør klar til jer. Vi kommer med masser af begejstring og god energi, med ønsket om at I får den sjoveste og fedeste oplevelse sammen med os.

bumperballs gooooaall

SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null