Lasergame hos jer

Sjovt og simpelt - vi kører over hele landet.

null

SPIL LASERGAME PÅ ARBEJDSPLADSEN

VI KOMMER UD TIL JER

Et af vores principper er, at det skal være let at være kunde hos os. Derfor lever vi af at komme ud til jer!

Langt de fleste virksomheder har de ideelle lokaler og rammer til, at give den gas med en fed gang Lasergame. Jeres kontorer, lagerhaller eller tilsvarende er super cool og helt perfekte til, at lave den fedeste battle i Lasergame. Det er let og simpelt for jer. I skal blot sørge for, at I er klar til at have det sjovt på det aftalte tidspunkt, så klarer vi resten.

I HAR MÅSKE DEN PERFEKTE ARENA
Ofte forbinder man Lasergame med et indendørs lokale, mørklagt, fyldt med røg og laserlys. I virkeligheden har I garanteret den perfekte arena til netop at spille Lasergame indendørs. Alt hvad det kræver, er et større kontormiljø, lager eller tilsvarende. I kommer til at spille i jeres velkendte lokaler, mod kollegaerne. Og hvad der i det daglige blot er skriveborde, reoler, paller, lagervarer osv. bliver pludselig til de fedeste skjulesteder og sniper spots. Når I spiller indendørs Lasergame i jeres egne lokaler, får I en langt federe oplevelse og bedre udnyttelse af hvad vores professionelle udstyr kan, end hvis I spiller i små mørklagte og røgfyldte rum.

Se priser her
null

SJOV TEAMBUILDING

SKAB DET GODE SAMMENHOLD MED KOLLEGAERNE

At lave noget uden for arbejdstid med kollegaerne, styrker sammenholdet og team spirit på arbejdspladsen. Når I spiller Lasergame får I brug for holdånd, samarbejde og ikke mindst kommunikation, hvis I skal vinde over de andre. Samtidigt med at I styrker jeres sammenhold, har I det vandvittig sjovt.

SPIL LASERGAME I VIRKSOMHEDEN

SE EN NY SIDE AF CHEFEN

Når I spiller Lasergame, får I alle sammen prøvet noget nyt, anderledes og super sjovt. I kommer ud af jeres ’comfort zone’ i jeres daglige omgivelser og pludselig er I på samme niveau hvad end man er chef, eller kontorelev. Desuden får I en unik mulighed for at ’nakke’ chefen, den irriterende kollega eller måske vinde over din nærmeste konkurrent fra det andet team.

LASERGAME PÅ LAGERET

GOD PLADS TIL, AT HAVE DET SJOVT

Jeres lager, skaber de perfekte rammer til den fedeste Lasergame arena. Lagret har naturlige skjul i form af reoler, paller og varer, hvilket gør spillet sjovt og udfordrende og uden sammenligning – super cool.

I spiller i vante omgivelser, der hvor I normalt færdes, hvilket giver Lasergame en ekstra fed dimension.

LASERGAME I BUTIKKEN

GI DEN MAKS GAS EFTER LUKKETID

Når butikken er lukket og sidste kunde er gået, har I den perfekte kulisse til at spille Lasergame indendørs.

I spiller i kendte omgivelser. I bruger tøjstativer, reolsystemer, møbler og hvad jeres butik ellers indeholder, som naturligt skjul og har den vildeste fest imens.

LASERGAME PÅ KONTORET

DEN PERFEKTE AKTIVITET EFTER FYRAFTEN

Forestil jer, at I efter arbejde, omdanner jeres kontormiljø til den fedeste Lasergame slagmark. At spille på kontoret er både sjovt og ideelt til, at spille en god omgang Lasergame. Pludselig fungerer skriveborde, døre, tilstødende lokaler osv. som de perfekte skjul og sniper tilholdssteder.

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null