Teambuilding

Anderledes teambuilding med begejstring
og kommunikation.

- Action, samarbejde og adrenalin.

null

DANMARKS SJOVESTE TEAMBUILDING

ACTION, SAMARBEJDE OG KOMMUNIKATION

Teambuilding skal være sjovt. Det skal være en oplevelse, man husker med masser af smil og begejstring – samt relevant indhold, som samarbejde og kommunikation. Stå ansigt til ansigt med vores Ranger Town ”sergeant” – hvor I kommer på en rigtig action mission á la G.I. JOE/JANE.

HOS DIG ELLER HOS OS?

Mere simpelt kan det ikke være. Vi kommer ud til jer, eller I vælger at besøge os. Ingen begrænsninger! Spørgsmålet er bare, hvad I syntes er nemmest og sjovest. Kontakt os, og vi hjælper jer videre til det fedeste arrangement, og svarer på alle jeres spørgsmål. Vi har Danmarks bedste kundeservice alle ugens 7 dage mellem kl. 08.00 – 21.00.

Se priser her
teambuilding med bumperballs
lasergame udendørs
Archerytag til polterabend
seg-race ude
null

teambuilding “UD AF HUSET”

ACTION WORLD BRINGER OPLEVELSERNE TIL JER

Vi bringer de fede oplevelser ud til jer, uanset hvor i landet I befinder jer. Nu det slut med at gøre som I plejer. Prøv den sjoveste, mest actionfyldte teambuilding.

LERDUESKYDNING MED LASER

PERFEKT TIL TEAMBUILDING

Lerdueskydning med laser, er et kæmpe hit – uanset om det er til jeres næste firmaarangement, teambuilding, eller til en festlig aften i godt selskab. I kan skyde over hele landet, vi kommer nemlig ud til jer.

DANMARKS SJOVESTE “MØRKELEG”

SJOVT OG UDFORDRENDE FOR ALLE

Goalball er perfekt til det sjove firma arrangement, hvor alle kan deltage og have det sjovt. Vi laver en miniturnering, hvor kommunikation – teambuilding, sjov og ballade, er i fokus.

KAN DU KØRE FRA KOLLEGAERNE?

DEN SJOVESTE OMGANG SEG-RACE

Prøv en anderledes udfordring på 2 hjul. Perfekt til firma events – hvad enten det drejer sig om teambuilding, eller bare sjov og ballade. Vi kommer ud til jer over hele landet.

LASERGAME + ZOMBIER.
TØR I?

DEN ULTIMATIVE ZOMBIEHUNT

Nu kan I skyde zombier, og komme på den ”farligste” mission af dem alle. Bliv udfordret på alle kanter – og få en super unik oplevelse. Det bliver ikke meget vildere. Perfekt til virksomheden som absolut vil have en på opleveren.

bowcombat action world
Seg-RACE i vognsbølparken
Bowcombat teambuilding
lasergame til firma
null

ACTIONFYLDT TEAMBUILDING

NÅR DET SKAL VÆRE EKSTRA SJOVT OG SPÆNDENDE

TEAMBUILDING

Begrebet teambuilding kan være mange ting. Det kan være alt lige fra I gerne vil ”rystes” tættere sammen – måske er der nye kollegaer som skal implementeres i afdelingen – eller at I gerne vil være mere bevidste om hinanden og arbejde med udgangspunkter i at blive bedre til at kommunikere og samarbejde. Giv os et kald, og vi rådgiver jer i forhold til jeres ønsker og behov.

 

FULD FART OVER FELTET

Begejstring, fede oplevelser, smil og glæde – er vigtige elementer i den måde vi selv tænker på. Teambuilding behøver ikke være ”kedeligt” – men kan til gengæld være fyldt med fede oplevelser og fuld fart over feltet. Det er præcist hvad I får hos Action World.

 

ALLE KAN DELTAGE

Uanset alder og fysik så har vi noget for alle. Alle kan deltage på deres egene vilkår. Men vi vil godt love, at uanset hvad i vælger, så vil oplevelsen blive som da i var noget yngre – for det kommer til at stikke helt af. Sjove unikke oplevelser med højt humør og god energi i højsædet.

 

HVOR KAN MAN TEAMBUILDE?

Det kan man faktisk alle steder. Det kan være i skoven, haven, parken, i virksomheden eller hvor I ønsker det. Så har i en lokation, så kommer vi og giver jer en på opleveren. Hvis I tænker, at I ikke lige har det gode forslag til, hvor i jeres område det kan lade sig gøre – så ringer eller skriver I bare – så hjælper vi jer med forslag og muligheder.

 

LANDSDÆKKENDE

Action World er landsdækkende og er Danmarks største action univers. Så uanset hvor I landet du befinder dig, så kommer vi gerne og besøger dig – eller du kan finde en indendørs lokation i nærheden af dig, og besøge os.

lasergame piger
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null