Action World Esbjerg

Lasergame, bumperballs, bowcombat og SEG-race lokalt i Esbjerg.

Priser fra kr. 125,- pr person
null

VELKOMMEN TIL ACTION WORLD ESBJERG

ACTION I ESBJERG NÅR DET ER SJOVEST

Lasergame, bumperballs, bowcombat og SEG-race lokalt i Esbjerg. Action når det er sjovest – hvad enten det er  udendørs i Nørreskoven eller lige overfor Blue Water Stadion på Gl. Vardevej.

 

Action World Esbjerg er en lokal virksomhed, med speciale i sjove, actionfyldte oplevelser. Uanset om det er en fødselsdag, polterabend eller firmaarrangement – så kommer I helt sikkert til at have nogle sjove timer.

 

Kontakt os, og vi hjælper jer med at få det fedeste arrangement. Vi har Danmarks bedste kundeservice alle ugens 7 dage mellem kl. 08.00 – 21.00  – som sidder klar til, at svarer gerne på alle jeres spørgsmål.

VI KAN OGSÅ KOMME UD TIL JER

Mere simpelt kan det ikke være. Hvis I ikke ønsker at spille på nogle af vores fortrukne steder i Esbjerg udendørs – er det også muligt, at vi kan komme ud til jer. Det kunne være det fede firmaarrangement, hvor man fx omdanner virksomheden til en lasergame arena eller en polterabend / fødselsdagen i baghaven – mulighederne er mange.

 

Udfyld formularen, og vi ringer jer op til en snak omkring jeres næste arrangement.

Udfyld formular
Nørreskoven i Esbjerg
Flexibanerne i Esbjerg
Aktiviteter i Esbjerg
null

Lasergame i Esbjerg

DK´S FEDESTE LASERGAME

Spil lasergame med rigtigt træningsudstyr. Det er helt ufarligt, en aktivitet hvor alle kan være med – det eneste man kan tabe er ”håneretten”. Kom og besøg os i Nørreskoven – eller ring og få os ud til et arrangement hos jer.

Priser fra kr. 125,- pr person.

Få et godt tilbud

BUMPERBALLS I ESBJERG

DEN VILDESTE OMGANG FODBOLD

Fodbold uden regler – så bliver det ikke sjovere. I kan besøge os overfor Blue Water Stadion på Gl. Vardevej – eller vi kan komme ud til jer. Det eneste det kræver, er en god græsplæne.

Priser fra kr. 125,- pr person.

Få et godt tilbud

BOWCOMBAT I ESBJERG

ROBIN HOOD VILLE VÆLGE BOWCOMBAT

”Nak hinanden” med bue og pil. Actionfyldt med masser af adrenalin. I kan besøge os på Gl. Vardevej overfor Blue Water Stadion. Det er også muligt at vi kan komme ud og besøge jer.

Priser fra kr. 125,- pr person.

Få et godt tilbud

SEG-RACE I ESBJERG

HVEM ER HURTIGST?

Prøv en anderledes udfordring på 2 hjul. Perfekt til teambuilding eller bare dem som vil ud og have det sjovt. I kan køre enten i Nørreskoven eller på Gl. Vardevej. Vi kommer også gerne ud og besøger jer.

Priser fra kr. 125,- pr person.

Få et godt tilbud

HVORFOR NØJES MED EN FED OPLEVELSE

KOMBI PAKKE – VÆLG 2 ELLER FLERE OPLEVELSER

Der er ingen grund til at gå ned på sjove actionfyldte oplevelser. Vælg 2 eller flere og spar penge. Perfekt til større grupper, eller dem som bare vil give den ekstra gas.

Spar penge – book 2 eller flere.

Få et godt tilbud

POLTERABEND

SÅ BLIVER DET IKKE SJOVERE

Vores forskellige oplevelser er et stort hit til en polterabend. Action når det er sjovest, og oplevelser man husker længe efter. Husk at I kan kombinere flere aktiviteter og samtidigt spare penge.

Priser fra kr. 125,- pr person.

Få et godt tilbud
Esbjerg´s fedeste polterabend
Esbjerg´s fedeste fødselsdag

FØDSELSDAG

DAGEN ALLE HUSKER

Hold en anderledes, aktiv fødselsdag – med fuld fart over feltet. Lasergame er altid et stort hit til fødselsdage. Her kan alle være med, uanset alder og køn. SEG-race og bumperballs er også 2 rigtig gode aktiviteter, som alle syntes er sjove. Kontakt os for et fødselsdagstilbud.

Priser fra kr. 100,- pr person.

Få et godt tilbud

FIRMA ARRANGEMENT

ESBJERG´S SJOVESTE FIRMA EVENT

Ønsker I nogle actionfyldte timer, hvor I rigtig kan give den gas – og prøve noget nyt. Så skal I helt sikkert tage kontakt til os. Vi hjælper jer med at vælge den rigtige løsning.

Priser fra kr. 150,- ex. moms, pr person.

Få et godt tilbud
Esbjerg´s fedeste firmaarrangement
Lasergame i Esbjerg
Bowcombat i esbjerg
Bumperballs i Esbjerg
SEG-Race i Esbjerg

null
RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null