null

Blokart – Fuld fart over feltet!

Kør Blokart over hele landet – vi er landsdækkende
– Bestil dit event i dag på info@action-world.dk eller 91 89 57 30

VELKOMMEN TIL BLOKART

DANMARKS SJOVESTE BLOKART RÆS

Action World er Danmarks sjoveste udbyder af Blokart Ræs. Vi er Danmarks største ”ud af huset” action univers, hvilket betyder, I kan køre Blokart rigtig mange forskellige steder, over hele landet. Vi hjælper også gerne med mulige lokationer og steder. Uanset hvilken løsning I vælger, så bliver det med fuld fart over feltet.

DU VÆLGER SELV

Mere simpelt kan det ikke være. Ingen begrænsninger, spørgsmålet er bare hvad I syntes er nemmest eller sjovest. Kontakt os gerne på telefon, mail eller udfyld vores kontakt formularer her på siden, så skal vi nok hjælpe jer videre til det fedeste blokart arrangement – eller svare på jeres spørgsmål. Vi gør vores bedste for at give jer en på opleveren.

Blokart Action World
Blokart Action World
Blokart Action World
Blokart Action World
null

DANMARKS FEDESTE BLOKART

VI GIVER DEN MAKS GAS

Kør Blokart over hele landet. Alt hvad I behøver er et større areal som kan være en strand, græsplæne eller stor parkeringsplads – så er I klar til at udfordre hinanden og tage ”håneretten” med hjem.

BLOKART MED KOLLEGAERNE

KØR OM KAP MED DIN ARBEJDSPLADS

Hvem ønsker ikke give sine kollegaer baghjul, eller sætte ”chefen” på plads? Blokart er et perfekt arrangement for dem som ønsker prøve noget nyt, og sætte teamwork og begejstring på menuen.

BLOKART TÆT PÅ JER

VI ER LANDSDÆKKENDE

Vi er Danmarks største ”ud af huset” action univers, hvilket betyder vi kommer ud til jer – eller finder den bedste mulige lokation tæt på jer, så I får en rigtig fed dag med Blokart.

Blokart Action World
Blokart Action World
Blokart Action World
Blokart Action World
null

DANMARKS SJOVESTE BLOKARTS

BLOKART NÅR DET ER SJOVEST

Hvis du gerne vil imponere dine kollegaer eller dine venner med din imponerende viden om Blokart er det nu du skal læse videre. Det er her du finder svarene på de typisk stillede spørgsmål. Det er også her, du finder svarerne på spørgsmål du ikke anede du havde.

 

Blokart er en super sjov og actionfyldt udfordring, hvor I kommer til at opleve noget, langt de fleste aldrig har prøvet før. Kan helt sikkert anbefales til teambuilding arrangement og ”rystesammen ture” i virksomheden.

 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores seje team i kunderservice, som sidder klar ved computer og telefon, hver dag fra kl. 08.00 – 21.00 – alle ugens dage – for at hjælpe jer. Vi hjælper jer også gerne med at booke arrangement hvis I ønsker det.

Kør BloKart

HVAD ER BLOKART?

FULD FART OVER FELTET PÅ 3 HJUL

Ved første øjekast, kan en Blokart minde lidt om en trehjulet gokart med et stort sejl. Du styrer din Blokart ved hjælp af et styr, der minder om et cykelstyr. Du bestemmer selv hvor hurtigt du vil køre, med en snor der styrer sejlet. Selvom Blokart også er kendt under navnet strandsejler – er du med Action World ikke begrænset til kun at kunne køre på stranden.

HVEM KAN KØRE BLOKART?

ALLE KAN VÆRE MED

Alle kan køre Blokart. Har du fart i blodet, og mod på vind i sejlet – så kan du køre Blokart. Vi anbefaler fra 8 år og opefter. Inden man bliver kastet ud i en Blokart, gennemgår vores instruktører selvfølgelig hvordan Blokarten virker – og de sikkerhedsmæssige instrukser som gør sig gældende.

Kør BloKart
Kør BloKart

ER DET FARLIGT AT KØRE BLOKART?

 NEEEJ – MEN DET ER SUPER SJOVT

Selvom man kan få høj fart på sin Blokart er det ikke farligt at køre. Hos Action World er sikkerheden altid i top. En uddannet instruktør hjælper jer i gang med jeres Blokart ræs, og giver jer de instruktioner I har brug for at få en hæsblæsende oplevelse. Sikkerhedsudstyr udleveres inden Blokart ræset starter.

HVOR KAN MAN KØRE BLOKART?

 VI HJÆLPER GERNE MED LOKATION

Selvom Blokart også kaldes for strandsejlads, kan du også køre mange andre steder end på stranden. For at kunne køre Blokart kræves det at der er et fladt område, som du kan bruge som bane. Det kan være en fodboldbane, stort græsareal eller parkeringsplads. Action World hjælper gerne med at finde det helt rigtige sted, tæt på jer.

Kør BloKart
Kør BloKart

HVOR HURTIGT KØRER EN BLOKART?

DER ER FULD FART OVER FELTET

Når man kører Blokart, er farten selvfølgelig afhængig af vinden. Normalt når forholdene er gode, så ligger farten på imellem 40-50 KM i timen. Da man sidder helt nede tæt på jorden, føles det hurtigere end man egentlig kører. Professionelle Blokart´s kan køre helt op til 100 KM i timen.

HVAD HVIS DET IKKE BLÆSER?

MAN SKAL IKKE LØBE MED EN HALV VIND

Skulle det ske, at det ikke blæser nok den dag I har booket Blokart, og der slet ikke er nok vind til at vi kan køre – så har vi heldigvis en anden løsning til jer – så I stadig kommer ud og får en actionfyldt dag.

Kør BloKart
Kør BloKart

OVER HELE LANDET

– OG VI KOMMER GERNE UD TIL DIG

Action World er landsdækkende hvilket betyder, at I kan have det sjovt alle steder. Vi kan komme ud til jer, eller vi kan hjælpe jer med at finde det helt rigtige sted i nærheden af hvor I befinder jer. Vi er dem med de gode ideer, den kreative tankegang – og dem som hjælper jer med at afholde det sjove event, som alle husker.

NÅR DET SKAL VÆRE EKSTRA SJOVT

HVORFOR NØJES MED EN, HVIS DU KAN FÅ TO?

Action World er Danmarks største action univers – derfor har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Uanset om det drejer sig om Lasergame, Blokart, Bumperballs, Bowcombat, Seg-RACE, Laser Lerdueskydning, Action Teambuilding eller Zombier – så har vi en unik og action fyldt oplevelse klar lige rundt om hjørnet.

Kør BloKart
Lær at køre Blokart

DE BEDSTE INSTRUKTØRER

VI ER DER FOR JERES SKYLD

Uanset hvad du ønsker at prøve hos os, så står der altid en veluddannet instruktør klar til jer. Vi kommer med masser af begejstring og god energi, med ønsket om at I får den sjoveste og fedeste oplevelse sammen med os. Vi glæder os til at se jer.

SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null