null

BUESKYDNING – HVEM KAN SLÅ ROBIN HOOD?!

Skyd med bue og pil over hele landet – vi er landsdækkende.
– Bestil dit event i dag på info@action-world.dk eller 91 89 57 30

VELKOMMEN TIL BUESKYDNING

DANMARKS FEDESTE BUESKYDNING

Action World er Danmarks sjoveste udbyder af Bueskydning. Vi er Danmarks største ”ud af huset” action univers, hvilket betyder, I kan prøve bueskydning mange forskellige steder, over hele landet. Vi hjælper jer også gerne med råd om gode lokationer og steder. Uanset hvilken løsning i går efter, så bliver det en dag i ”Robin Hoods” tegn.

DU VÆLGER SELV

Det er simpelt være kunde hos os. Ingen begrænsninger, spørgsmålet er bare hvad I syntes er nemmest eller sjovest. I er altid velkommen til at ringe til os, eller kontakte os via mail eller formular her på siden. Vi sidder klar til at svare på jeres spørgsmål, eller hjælpe jer videre til et super fedt arrangement. Vi gør i hvert fald vores bedste for at give jer en super sjov dag.

Bueskydning udenfor
Bueskydning med kollegaerne
Bueskydning med action world
Bueskydning som teambuildinf
null

DANMARKS SJOVESTE BUESKYDNING

SÅ BLIVER DET IKKE SJOVERE

Hvis du gerne vil imponere dine kollegaer eller dine venner med din imponerende viden om Bueskydning, er det nu du skal læse videre. Her finder du svarene på de typisk stillede spørgsmål.

 

Bueskydning er en rigtig sjov og actionfyldt aktivitet, hvor I kommer til at prøve kræfter med bue og pil – noget langt de fleste aldrig har prøvet før. Kan helt sikkert anbefales til teambuilding arrangementer og ”ryste-sammen ture” i virksomheden.

 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores seje team i kundeservice, som sidder klar alle ugens 7 dage for at hjælpe jer og svare på spørgsmål – eller booke jeres arrangement.

HVAD ER BUESKYDNING

ROBIN HOOD NÅR DET ER SJOVEST

Vi har alle set en film hvor Robin Hood skyder til måls, for at vinde sejren og håneretten. Som på film skyder I til måls efter opsatte skiver, på flere forskellige afstande. Det er udfordrende og sjovt. Perfekt til teambuilding eller firma event.

HVEM KAN SKYDE MED BUE OG PIL?

ALLE KAN VÆRE MED

Alle kan skyde med bue og pil. Det er ikke svært, og inden I kaster jer i gang med aktiviteten, får I en grundig gennemgang af vores erfarne instruktører. Vi fortæller og viser jer hvordan man håndterer bue og pil, samt gennemgår de sikkerhedsmæssige instrukser som gør sig gældende.

Er det farligt at skyde bueskydning
bueskydning med firmaet

ER BUESKYDNING FARLIGT?

NEEJ – MEN DET ER SUPER SJOVT

En uddannet instruktør sørger for at gennemgå de sikkerhedsmæssige hensyn inden i starter. Man skal selvfølgelig være opmærksom på at man håndterer udstyr som er skarpt og kan udrette skade, hvis man ikke følger anvisninger. Når disse er gennemgået, vil vores instruktør selvfølgelig være tilstede under hele eventet – og have fokus på at alt bliver håndteret som det skal.

HVOR KAN MAN PRØVE BUESKYDNING?

 VI HJÆLPER GERNE MED LOKATION

I kan prøve kræfter med bueskydning over hele landet. Det kan være I selv har stedet vi kan bruge, men ellers hjælper vi også gerne med rådgivning og velegnet steder til aktiviteten. I er altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

bueskydning til firmafest
er bueskydning farligt

ER DET SVÆRT AT SKYDE MED BUE?

ALLE KAN BLIVE DEN NÆSTE ROBIN HOOD

Alle kan lære at skyde med bue og pil. Det er super sjovt og udfordrende. Det kan selvfølgelig være man ikke rammer på de første par skud, men med øvelse og koncentration – kommer resultaterne også. Vores instruktør hjælper og kommer med gode råd og fifs undervejs.

HVAD HVIS DET REGNER?

HELDIGVIS FINDES DER REGNTØJ

Skulle det ske, at vejret ikke er det bedste på dagen – så kan arrangement godt gennemføres alligevel. Vi anbefaler at man klæder sig på efter vejret uanset årstid.

hvem kan skyde bueskydning
bueskydning er en god aktivitet til firmaarrangement

OVER HELE LANDET

– OG VI KOMMER GERNE UD TIL DIG

Action World er landsdækkende hvilket betyder, at I kan give den gas alle steder. Vi kan komme ud til jer med udstyret, eller vi kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige lokation i nærheden af hvor I befinder jer. Perfekt til teambuilding eller firma arrangement.

NÅR DET SKAL VÆRE EKSTRA SJOVT

HVORFOR NØJES MED EN, HVIS DU KAN FÅ TO?

Action World er Danmarks største action univers – derfor har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Uanset om det drejer sig om Lasergame, Blokart, Bumperballs, Bowcombat, Seg-RACE, Laser Lerdueskydning, Action Teambuilding eller Zombier – så har vi en unik og action fyldt oplevelse klar lige rundt om hjørnet.

bueskydning med kollegaerne
bueskydning instruktør

DE BEDSTE INSTRUKTØRER

VI ER DER FOR JERES SKYLD

Uanset hvad du ønsker at prøve hos os, så står der altid en veluddannet instruktør klar til jer. Vi kommer med masser af begejstring og god energi, med ønsket om at I får den sjoveste og fedeste oplevelse sammen med os. Vi glæder os til at se jer.

<h2id=”h2-text3″>SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null