DodgeBall – den vildeste omgang “høvdingebold”

Du har holdet klar – vi kommer ud til jer og spiller
– Bestil dit event i dag på info@action-world.dk eller 91 89 57 30

VELKOMMEN TIL DODGEBALL

DEN VILDESTE OMGANG HØVDINGEBOLD

Hos Action World kan du spille det vildeste dodgeball. Vi kommer gerne ud til jer med vores dodgeballs og giver den maks gas, eller I kan besøge os indendørs over hele landet. Hvis I har holdet klar – så kommer vi ud til jer og spiller.

HOS DIG ELLER HOS OS?

Mere simpelt kan det ikke være. Ingen begrænsninger, spørgsmålet er bare hvad I syntes er nemmest eller sjovest. Kontakts os gerne på telefon, mail eller udfyld vores kontakt formularer her på siden, så skal vi nok hjælpe jer viderer til det gode lasergame arrangement – eller svare på jeres spørgsmål. Vi gør vores bedste for at give jer en på opleveren.

Teambuilding spil: dodgeball / høvdingebold
sjovt Teambuilding spil: dodgeball
Teambuilding spil til virksomhed: dodgeball
Teambuilding: dodgeball
Dodgeball

KLASSIKEREN OVER DEM ALLE

DEN VILDESTE OMGANG HØVDINGEBOLD

Dodgeball er perfekt til det sjove firma arrangement, hvor alle deltagere kan have det sjovt. Vi laver en miniturnering, hvor ”håneret” er i højsædet sammen med den gode energi og masser af fed begejstring.

Teambuilding spil med arbejdet: dodgeball
Teambuilding spil: Dodgeball
God Teambuilding: dodgeball
Teambuilding for alle: dodgeball
Dodgeball

VELKOMMEN TIL DODGEBALL/h1>

DEN VILDESTE OMGANG HØVDINGEBOLD

Hos os kan du spille den vildeste Dodgeball. Vi kommer gerne ud til jer med vores bolde og giver den maks gas, eller I kan besøge os indendørs over hele landet. Hvis I har holdet klar – så kommer vi ud til jer og spiller.

 

DEN SJOVESTE OMGANG DODGEBALL
 Vi bringer de klassiske spil tilbage til jer! 3 bolde, to hold og en masse action! Der er dermed dømt krig mellem holdene. Spil som i filmen Dodgeball, og i vil så få en masse grin og brugt noget energi.

 

DODGEBALL FOR ALLE
Dodgeball er for alle som ønsker at have det sjovt, og prøve en anderledes oplevelse. Mænd, kvinder, børn og unge. Alle kan være med til at spille den sjoveste dodgeball. Mulighederne er mange! Find vores pakker, som vi har lavet til inspiration.

 

OVER HELE LANDET
Dodgeball er landsdækkende, hvilket betyder vi kommer ud til jer over hele landet. Det kan ikke være mere simpelt – I giver os bare et kald, så klarer vi resten. Det er også muligt at spille indendørs hos mere end +65 haller, vi har et samarbejde med.

 

VI ER DANMARKS SJOVESTE UDBYDER

Vi er Danmarks sjoveste udbyder af Dodgeball. Vi bruger de bedste instruktører, kommer med masser af god energi og begejstring – og er bestemt ikke kedelige.  Hos os får I absolut den sjoveste oplevelse – vi samler nemlig kun på glade og tilfredse kunder.

dodgeball med dodgeball par

SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null