null

Danmarks FEDESTE ACTION TEAMBUILDING

UDFORDRE DINE KOLLEGAER OVER HELE LANDET – VI ER LANDSDÆKKENDE
– Bestil dit event i dag på info@action-world.dk eller 91 89 57 30

Velkommen til RANGER TOWN

DANMARKS FEDESTE ACTION TEAMBUILDING

Hos Ranger Town kan du prøve kræfter med vores “Ranger Town Sergeant”. Vi er Danmarks største “ud af huset” action univers, hvilket betyder I kan teambuilde over hele landet. Så er I en gruppe, som er træt af traditionel teambuilding, og vil ud og give den gas sammen – som en vaskeægte G.I.JOE/JANE med jeres helt egen “Ranger Town Sergeant” – så kan I glæde jer til en fantastisk oplevelse.

 

Mere Simpelt kan det ikke være. Ingen begrænsninger, spørgsmålet er bare hvornår vi skal komme og give jer en på opleveren. Kontakt os gerne på telefon, mail eller udfyld vores kontakt formularer her på siden, så skal vi nok hjælpe jer videre til det fedeste teambuilding arrangement – eller svare på jeres spørgsmål.

 

NÅR TEAMBUILDING SKAL OVERRASKE

Har du anledningen, så har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Vores Ranger Town skal være sjovt, actionfyldt, spændende og ikke mindst overraskende – med høj puls og intensitet hele vejen. Lige præcis den oplevelse og stemning, er Action World Danmarks sjoveste udbyder af.

 

VI TILBYDER

Vi kan klare alt lige fra firma-& personale arrangementer, til teambuilding, fødselsdage, polterabender, byfester, arrangementer til skoler, efterskoler, institutioner og sportsklubber – og selvfølgelig meget mere. Vi sætter fokus på nogle actionfyldte sjove timer – hvor hverdag bliver omdannet til spænding, masser af smil og relevant teambuilding – bare på den fede måde.

 

OVER HELE LANDET

Ranger Town er landsdækkende, hvilket betyder at I kan have det sjovt alle steder. Vi er dem med de gode ideer, den kreative tankegang – og dem som hjælper jer med at afholde det sjove event, som alle husker.

 

NÅR DET SKAL VÆRE EKSTRA SJOVT

Action World er danmarks største action univers, derfor har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Uanset om det drejer sig om Lasergame, Bumperballs, Archery Tag/Bowcombat, Seg-RACE, Laser Lerdueskydning, Action Teambuilding eller Zombier – så har vi en unik og actionfyldt oplevelse klar lige rundt om hjørnet. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed eller en polterabend, så giver vi den maks gas, så alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

DE BEDSTE INSTRUKTØRER

Uanset hvad du ønsker prøve hos os, så står der altid en veluddannet instruktør klar til jer. Vi kommer med masser af begejstring og god energi, med ønsket om at I får den sjoveste og fedeste oplevelse sammen med os.

teambuilding med ranger town

SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null