null

Texas Ranger – Lerdueskydning med laser

SKYD LERDUER OVER HELE LANDET – VI ER LANDSDÆKKENDE
– Bestil dit event i dag på info@action-world.dk eller 91 89 57 30

VELKOMMEN TIL TEXAS RANGER

DANMARKS SJOVESTE LERDUESKYDNING MED LASER

Texas Ranger er Danmarks største udbyder af Laser Lerdueskydning. Vi er Danmarks største “ud af huset” action univers, hvilket betyder I kan skyde efter lerduer over hele landet. Så skal I have afgjort hvem som er den helt rigtige “Texas Ranger Sheriff” – á la Chuck Norris style, så er det en super sjov og actionfyldt gruppe aktivitet. Lerdueskydning med laser foregår nøjagtig på samme måde som almindelig lerdueskydning – forskellen er bare at vi kan “skyde” alle steder uden tilladelse.

Mere simpelt kan det ikke være. Ingen begrænsninger, spørgsmålet er bare hvad I syntes er nemmest eller sjovest. Kontakts os gerne på telefon, mail eller udfyld vores kontakt formularer her på siden, så skal vi nok hjælpe jer viderer til det gode arrangement – eller svare på jeres spørgsmål. Vi gør vores bedste for at give jer en på opleveren.

lerdueskydning til firma event
lerdueskydning fødselsdag
lerdueskydning polterabend
null

LERDUESKYDNING MED LASER

PERFEKT TIL FIRMAARRANGEMENTER

Lerdueskydning med laser er et kæmpe hit – uanset om det er til jeres næste firmaarangement eller til en festlig aften i godt selskab. I kan skyde over hele landet, vi kommer nemlig ud til jer.

lerdueskydning inde
lerdueskydning ude
lerdueskydning
null

VELKOMMEN TIL TEXAS RANGER

DANMARKS SJOVESTE LERDUESKYDNING MED LASER

CHUCK NORRIS STYLE

Har du anledningen, så har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Vores Texas Ranger lerdueskydning skal være sjovt, spændende og actionfyld – med masser af “håneret” hele vejen igennem. Lige præcis den oplevelse og stemning, er Action World Danmarks sjoveste udbyder af.

 

VI TILBYDER

Vi kan klare alt lige fra firma-& personale arrangementer, til teambuilding, fødselsdage, polterabender, byfester, arrangementer til skoler, efterskoler, institutioner og sportsklubber – og selvfølgelig meget mere. Vi sætter fokus på nogle actionfyldte sjove timer – hvor hverdag bliver omdannet til spænding, masser af smil og relevant teambuilding – bare på den fede måde.

 

OVER HELE LANDET

Texas Ranger er landsdækkende, hvilket betyder at I kan have det sjovt alle steder. Vi er dem med de gode ideer, den kreative tankegang – og dem som hjælper jer med at afholde det sjove event, som alle husker.

 

NÅR DET SKAL VÆRE EKSTRA SJOVT

Action World er Danmarks største action univers, derfor har vi helt sikkert oplevelsen ud over det sædvanlige til dig. Uanset om det drejer sig om Lasergame, Bumperballs, Archery Tag/Bowcombat, Seg-RACE, Laser Lerdueskydning, Action Teambuilding eller Zombier – så har vi en unik og actionfyldt oplevelse klar lige rundt om hjørnet. Hvad enten det drejer sig om din virksomhed eller en polterabend, så giver vi den maks gas, så alle får den bedste oplevelse – gerne med sved på panden.

 

DE BEDSTE INSTRUKTØRER

Uanset hvad du ønsker prøve hos os, så står der altid en veluddannet instruktør klar til jer. Vi kommer med masser af begejstring og god energi, med ønsket om at I får den sjoveste og fedeste oplevelse sammen med os.

laser lerdueskydning

SE DE NYESTE BILLEDER FRA ARRANGEMENTER

FØLG ACTION WORLD PÅ FACEBOOK

RING til os på tlf. 91 89 57 30

– Eller udfyld formularen nedenunder og bliv kontaktet.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer *

    Din besked

    null